Sonos Radio bisa dadi kanca ing musim panas iki

Radio Sonos

Akeh pangguna Sonos ora ngerti kabeh opsi sing ditawakake aplikasi perusahaan speaker populer iki lan salah sijine yaiku pilihan sing ngidini kita ngrungokake radio. Opsi iki ditambahake wiwit kepungkur kanthi teka aplikasi anyar lan fungsine, saiki Sapa wae sing duwe speaker Sonos bisa seneng radio kapan wae yen sampeyan duwe sambungan jaringan.

Secara logis, radio bisa uga "katon winates" kanggo akeh pangguna, nanging ing kasus iki mung duwe kasedhiya sawetara stasiun sing bisa sampeyan nikmati. Uga yen sampeyan duwe Roam cilik nanging kuat sampeyan bisa ngrungokake stasiun radio favorit ing endi wae.

Temenan ing akun Sonos lan ing aplikasi kasebut, kita bisa nambah akun Apple Music, Amazon Music, Spotify, lsp. Nanging kadhang luwih becik yen kita ganti sithik lan mula ana sawetara stasiun sing kasedhiya bisa dadi sampurna akeh. Kita cetha manawa ana aplikasi stasiun kasebut, nanging ing Sonos Radio sampeyan bakal nemokake sing paling akeh tanpa kudu ndownload aplikasi ekstra.

Apa sampeyan butuh dhaptar lagu liyane kanggo olahraga, tema latar mburi kanggo fokus utawa musik kanggo ngganggu sampeyan? Ing Radio Sonos, ana stasiun kanggo saben wektu Lan sampeyan bisa nemokake stasiun miturut kategori: Alternatif, klasik, negara, joget utawa elektronik, hits tradisional, kulawarga, hip hop, lsp.

Sampeyan bakal nemokake kabeh iki kanthi gampang lan gampang menu ngisor sing katon cathetan musik ing sisih ngisor aplikasi Sonos, kita ngeklik radio lan kanthi otomatis bisa nggoleki musik favorit, golek musik ing papan kaya Eropa, Asia, Amerika Tengah, Amerika Utara, lsp. lan mengko yen ngeklik stasiun sing dikarepake, kita mung kudu milih speaker sing pengin diputer lan siyap, seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.