Sonos Roam, speaker portebel sing ora kompromi karo kualitas lan kekuwatan swara

Sonos Roam ijo

Iki minangka salah sawijining speaker portebel sing paling pengin dicoba, yaiku Sonos Roam cilik, entheng, kuwat, kuat lan portebel. Perusahaan Sonos misuwur kanthi kualitas produk, rega sing cukup, daya swara lan desain, kabeh bisa ditemokake ing Sonos Roam sing anyar.

Lan speaker cilik perusahaan kasebut nawakake manpaat sing luar biasa ing speaker cilik iki. Iki minangka speaker portebelle perusahaan kaping loro amarga Sonos Move uga dianggep minangka speaker portebel nanging Roam iki luwih maju.

Mupangat sing ditawakake speaker portebel anyar iki pancen apik tenan, kita wis cukup kaget karo kekuwatan speaker cilik lan dimensi sing dikurangi. Kita uga kudu nambah resistensi Sertifikasi IP 67 sing ditambahake, amarga bakal ngidini kita langsung nyelehake banyu ing jerone 1 m sajrone 30 menit lan speaker isih bakal bisa digunakake kanthi sampurna. Mesthine, iki uga nambah resistensi lebu lan "angel" mula aja kuwatir yen tiba ing lemah.

Desain lan spesifikasi utama

Sonos roaming

Iki anyar Sonos Roam kasedhiya ing rong warna ireng lan putih. Ing kasus iki, kita duwe model ireng lan apik banget, uga saliyane speaker sonos sing duwe warna padha, dadi menehi garis desain sing sampurna. Speaker ing wilayah kasebut ditempatake kanthi strategis kanggo nawakake kualitas swara sing apik banget, tanpa kompromi ing desain.

Kompatibel karo AirPlay 2 (supaya kita bisa muter musik saka macem-macem piranti kanthi bebarengan) WiFi lan kaping pisanan ing speaker portebel Sonos, kompatibel karo Bluetooth. Lan Sonos Move, sing uga diarani speker portebelle, ora.

para aktifake sambungan Bluetooth 5.0 ing Sonos Roam sing anyar iki Sampeyan kudu menet terus tombol daya nganti lampu kilat LED biru, mula kudu digoleki ing piranti Bluetooth banjur sambung.

Sonos kompatibel karo Asisten Google lan Alexa, dadi sampeyan bakal bisa nggunakake asisten kasebut ing Roam cilik kaya sing sampeyan tindakake ing Pindhah utawa ing bilah swara Arc, lsp. Sampeyan uga kudu ujar manawa babar pisan kompatibel karo daya Qi supaya sampeyan bisa ngisi daya tanpa kabel. Temenan, iki uga ndhukung ngisi daya ing dermaga Sonos dhewe. Pangisi daya tembok ora ditambahake ing kothak, mung dilengkapi kabel pengisian USB C.

Boboté 430 gr, mula bisa ngiringi sampeyan ing endi wae lan uga duwe otonomi kanthi volume normal 10 jam reproduksi 10 dina istirahat.

Transfer musik saka Roam menyang Sonos liyane

Sonos mlayu metu

Sonos Roam iki ngidini kita nransfer musik sing dirungokake nalika tekan omah utawa kantor menyang speaker nada liyane kanthi cara sing gampang, cepet lan efisien. Kanggo nindakake tumindak iki, kanthi logis, kudu speaker sing nyambung menyang jaringan Wi-Fi.

Saiki kita mung kudu nyedhaki speaker Sonos Roam nalika mulih utawa menyang kantor kanthi speaker perusahaan liyane kayata soundbar Arc utawa Sonos One lan tetep pencet tombol Puter. Kanthi tumindak iki, musik sing lagi diputer ing spiker bakal cepet-cepet muter siji liyane.

Mesthi sampeyan akeh ngerti fungsi TruePlay sing wis dibahas sadurunge ing Soydemac. Sonos Trueplay ngidini sampeyan ngasilake swara spektakuler saka pamicara kanthi nganalisa lingkungan lan nawakake kualitas audio paling dhuwur sing kasedhiya.

Aplikasi Sonos dadi luwih apik

Sonos Roam unggul

Bener, speaker Sonos butuh aplikasi teken supaya bisa nyinkronake lan ngaktifake. Nanging aplikasi iki saya nambah pilihan lan perbaikan, pancen gampang digunakake lan nawakake kemungkinan ngrungokake radio Sonos lan stasiun liyane. Ing kasus iki kita bisa nambahake Sonos Roam ing aplikasi kasebut kanthi nggawa speaker luwih cedhak karo iPhone.

Kaya Apple AirPods, AirPods Pro lan AirPods Max nalika nggawe speaker luwih cedhak yen wis diuripake bakal nyelarasake karo iPhone kanthi otomatis. Pancen kepenak lan gampang ditindakake.

Kualitas lan kekuwatan swara ing Sonos Roam iki

Sonos Roam kothak interior

Kaping pisanan sing bakal dakkandhakake yaiku kudu ngetrapake ukuran cilik Roam iki lan ukurane 17 cm dawane 6 cm, cilik banget lan kualitas swara lan kekuwatan sing ditawakake mung kasar. 

Kita uga ora bakal tuku speaker cilik iki nganggo bilah swara Sonos Arc. amarga pancen ora bisa dibandhingake, nanging sejatine kekuwatan lan kualitas sing ditawakake pamicara integral ing Roam cilik iki dikagumi.

Saliyane, sanajan sampeyan duwe speaker kanthi volume dhuwur, kualitas mikropon sampeyan Dheweke ngidini pangguna njaluk asisten Alexa utawa Google supaya bisa teka kanthi gampang lan ora bengok-bengok. Sampeyan ora bakal nemoni masalah ing babagan iki.

Pendapat editor

Yen sampeyan pengin duwe speker portebel sing bisa digawa ing endi wae, bobote sithik lan nawakake kualitas swara lan daya sing apik banget disaranake Roaming Sonos iki. Yen sampeyan pengin soko sing luwih kuat lan bisa uga kurang portabel, sampeyan bisa milih Sonos Move, sing nawakake kekuwatan luwih sithik nanging ora bisa portabilitas.

Sonos roaming
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
179
  • 100%

  • Sonos roaming
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain lan swara
    Penerbit: 95%
  • Rampung
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Desain lan kekuatan swara sanajan ukurane
  • Sambungan karo AirPlay 2 lan Bluetooth 5.0
  • Kualitas rega

Contra

  • Tombol daya ora intuisi banget, bisa nambah

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.