Sony "ironis" kanthi alus karo masa depan iWatch saka Apple

sony-iwatch-0

Kayane Sony rada pertahanan karo Apple gegayutan karo produk iki amarga iki minangka salah sawijining peluncuran sing paling dibahas dening perusahaan kasebut kanggo Mobile Asia Expo sabanjure lan kanthi cara sing ironis bisa diarani. Ing kampanye promosi babagan Xperia, dheweke ngelingake para pangguna manawa dheweke dadi sing pertama nggawe piranti portebel massal karo Walkman.

Nanging dheweke uga nyebutake SmartWatch minangka siji-sijine piranti portabel lan "bisa dipakai" sing duwe 200 aplikasi operasional saka Google Play. padha nyebutake survey ing endi siji saka telung wong pengin piranti tipe-nonton bisa masangake smartphone.

Sanajan wis dianggep minangka Apple, Samsung lan Google wis dadi lambene kanggo kabeh wong wulan pungkasan kanthi gosip luwih akehMung Sony sing wis masasarake produk kanthi karakteristik kasebut wiwit taun 2007 lan nganti taun 2010 nalika ngluncurake Sony Ericsson LiveView, piranti sing dikritik dening mayoritas amarga ora duwe layar tutul.

sony-iwatch-1

Taun kepungkur LiveView diganti karo Xperia SmartWatch, piranti jam tangan cerdas bisa masangake karo piranti Android sing mbukak aplikasi LiveView lan sabanjure bisa mbukak aplikasi liyane saka toko Google Play.

Nganti saiki, kabeh normal yen ora liwat akun Sony Twitter dheweke wis nambah debut saka generasi anyar SmartWatch minggu iki sing kasedhiya karo Tweet kaya "Tic-tac, tic-tac, tic-tac # #stst MAE13", ana sing ora katon ala, nanging sanajan bener nganti Saiki dheweke durung menehi penting banget amarga Tim Cook ujar ing D11 manawa piranti kaya iki bakal narik kawigaten kanggo Apple lan kanthi cara iki Sony ngelingake manawa produke wis didol.

Kita bakal weruh manawa Apple mutusake ngeculake jam tangan sing cerdas, sing kudu dipikirake manawa saya suwe, luwih akeh kesempatan kanggo njupuk pasar wiwit Sony, Peeble lan akeh liyane wis ngupayakake.

Informasi liyane - Apple cepet-cepet ndhaptar jeneng iWatch

Sumber - Appleinsider

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   franknow ngandika

    Jujur, aku ora bakal nandhang sangsara yen Apple ora nggawa "produk" iki menyang pasar. Wis luwih saka 10 taun ora nganggo jam tangan. Apa aplikasi sing bisa diduweni kanggo Jam, beda karo umur, lan ora kudu mripate nggunakake? Kasunyatane, nalika pasar kayane cenderung karo Smartphone kanthi layar sing luwih gedhe, kita tetep ing layar mini kanthi tali sing pancen bakal menehi panggunaan luwih akeh tinimbang jam tangan Tionghoa? Pungkasane, panggunaan paling gedhe sing bakal kita wenehi iWatch teoritis yaiku «Deleng, aku duwe Apple Watch» lan ora liya amarga nalika kudu ngisi daya saben dina, nalika jam tangan normal ora prelu, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa cepet kita getun karo "andromene."

    regards
    Frank

    1.    franknow ngandika

      Mangkene, yen aku duwe email langsung saka Tim Cook lan Johny Ive, aku bakal ngirim wong sing njaluk lali karo iWatch, yen dielingi, lan fokus terus nambah produk sing saiki lan meksa neuron ing Nggawe produk anyar sing durung ngerti sejatine dibutuhake.

      regards
      Frank