Spotify dianyari lan kompatibel karo Touch Bar ing Macbook Pro anyar

Sithik-sithik app sing uyah wis dicocogake karo Touch Bar sing anyar. Ing cilik saka Spotify rong wulan sawise dirilis Macbook Pro anyar Apple. Mungkin wektu tundha iki gegayutan karo aplikasi liya amarga bisa malware ditemokake ing aplikasi kasebut, kaya sing dicritakake dening rekane Ignacio Sala.

Saiki, Spotify dadi pemimpin musik streaming, kanthi luwih saka 40 yuta pelanggan sing mbayar. Mayoritas, udakara 20 yuta pelanggan, langganan rencana € 9,99 / wulan. Wulan pungkasan, kita ngerti babagan tumindak Apple supaya para pelanggan entuk platform iki, promosi kanthi diskon 50% registrasi menyang sistem dening para siswa.

Kanthi cara iki, Spotify saiki duwe tombol sing padha karo sing ditampilake iTunes sing ana hubungane karo Touch Bar. Wiwit saiki, kita bisa nggunakake pandhuan khas pamuter apa wae, kaya: muter, ngaso, maju, mundur, langsung saka garis Apple anyar.
Nanging ora kabeh fungsi sing diwenehake dening aplikasi pungkasan ing kana. Pangembang ngaktifake saka Touch Bar, kemungkinan golek lagu y ngganti mode muteruga pangaturan volume independen ing antarane aplikasi lan volume sistem. Kajaba iku, aplikasi kasebut ora perlu ana ing ngarep, amarga sampeyan bisa ngakses setelan sanajan nggunakake program liyane, nanging Spotify isih mlaku.

Saliyane, sing duwe AirPods, uga sukses karo nganyari iki. Ya, dheweke nggabungake fungsi kasebut ngaso kanthi otomatis. Mula, kanthi tumindak nyopot salah sawijining headphone AirPod Apple bakal mandheg musik. Yen ditrapake ing kuping, musik sing dirungokake bakal diterusake maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)