Kanthi StreamToMe, muter konten Mac ing iPhone iPad utawa

Kanthi StreamToMe, muter konten Mac ing iPhone iPad utawa

Apple nyedhiyakake teknologi AirPlay sing bisa muter film utawa seri sing wis disimpen ing disk lokal Mac ing piranti liyane, nanging kita mung bisa nindakake siji-siji, tanpa bisa ngakses langsung menyang konten kasebut saka iPhone iPad utawa kita.

StreamToMe minangka aplikasi pihak katelu kaping pindho sing ndadekake komputer Mac dadi server lan menehi akses menyang kabeh perpustakaan konten multimedia. Thanks kanggo aplikasi iki, sampeyan bakal bisa streaming file, audio, lan liya-liyane sing disimpen ing Mac saka iPhone iPad utawa kanthi cepet, kalebu perpustakaan iTunes.

Kanthi StreamToMe, konten sampeyan dadi tujuan sing sampeyan lakoni

Digawe dening pangembang zqueue, StreamToMe minangka aplikasi sing sabanjure kasusun saka rong aplikasi. Saka sisih, app kanggo iOS, sing bakal nggambarake konten multimedia, lan saka papan liya, app sing bakal sampeyan instal ing komputer Mac (iku uga kompatibel karo Windows) ngowahi dadi server. Mangkono, bagean sing diinstal ing Mac yaiku sing meh kabeh kerja wiwit versi kanggo iPhone utawa iPad diwatesi supaya sampeyan bisa browsing konten lan tumindak minangka pemain kanthi kontrol biasa kanggo muter maneh, ngaso, maju, mundur lan liya-liyane.

Nggunakake StreamToMe pancen gampang. Sing pertama sampeyan kudu instal bagean server ing Mac. Disebut "ServeToMe" lan sampeyan bisa ndownload versi sing cocog karo versi sistem operasi sampeyan kanthi gratis Kene. Sabanjure, unduh lan instal klien StreamToMe kanggo iPhone, iPad, utawa iPod langsung saka App Store.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Setel server ing Mac kanthi cepet lan gampang

Ing komputer Mac, bukak app ServeToMe sing didownload. Yen wis rampung, sampeyan bakal weruh bagean "Sumber". Ing kono sampeyan bakal nemokake folder Audio, Video, Gambar lan mesthine ing perpustakaan iTunes. Sampeyan uga bisa nambah sumber liyane kanthi ngeklik drop-down "Tambah sumber", bisa dadi siji file utawa folder sing kebak konten. Elinga yen mung file multimedia sing kompatibel bakal katon ing dhaptar.

Pilih sumber sing dipengini (contone folder video sampeyan) banjur pencet "Start Server".

ServeToMe Mac

ServeToMe uga kalebu seri mode konfigurasi kanggo adaptasi karo sing diarepake. Malah sampeyan mung bisa matesi akses menyang pangguna jaringan tartamtu lan malah ngatur supaya bisa ngakses saka njaba jaringan lokal, yaiku liwat internet seluler utawa saka jaringan WiFi ing omah kanca sampeyan. Mesthi, Mac sampeyan kudu ngupayakake babagan iki.

StreamToMe ing iPhone iPad utawa

Ing app StreamToMe kanggo iOS, yen dibukak, sampeyan bakal weruh jeneng komputer Mac sing tumindak minangka server nalika mbukak ServeToMe. Klik banjur sampeyan bisa browsing konten sing disimpen ing macem-macem sumber sing wis ditambahake (video, foto, folder audio, perpustakaan iTunes, lsp). Pilih konten sing pengin dideleng lan bakal diwiwiti kanthi cepet. Elinga yen iki uga bakal ana gandhengane karo kualitas lan kacepetan sambungan sing ana ing wektu kasebut.

StreamToMe iPhone

Sawetara rincian menarik

Yen konten ana ing HD, iki uga bakal dituduhake ing piranti iOS sampeyan. Sampeyan bisa maju lan mundur sak puter maneh, ndeleng ing layar wutuh lan uga bareng karo Apple TV liwat teknologi AirPlay. Sampeyan uga bisa nyambung iPhone utawa iPad liwat kabel VGA, DVI utawa HDMI menyang TV utawa monitor lan konten bakal diputer.

StreamToMe ndhukung a macem-macem macem-macem format: PCM, MP3, AC3, AAC, WMA9, MPEG1, MPEG4, H.263, H.264 (AVC), H.265 (HEVC), WMV9, DivX, VP6, VP-8, VC-1, MJPEG, Theora , Vorbis lan codec Xvid.

Keuntungan liyane sing paling apik yaiku menehi sampeyan akses menyang meh kabeh konten multimedia tanpa kudu mbayar lengganan kaya ing kasus Plex lan layanan liyane sing padha.

Pungkasan, cathet StreamToMe kompatibel karo piranti iOS lawas bangetSaka iPad asli, iPhone 3GS lan iPod touch generasi kaping telu, dadi yen sampeyan isih duwe, bisa digunakake kanthi Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lluis Aguilo Corominas ngandika

    Sayang banget apel ora ngerti babagan jumlah wong sing ngomong basa Spanyol, aku nolak nyelehake aplikasi ing basa liya

bool (bener)