Sudio Nio, sadurunge tuku AirPod katon ing headphone kasebut

Earphone Sudio Nio

Nalika nyoba headphone Sudio pertama, kita ngerti manawa perusahaan iki beda karo merek headphone liyane. Ing Sudio, dheweke kerja kanthi bahan berkualitas tinggi sampeyan ora bakal nemoni masalah kaya ngono, dheweke duwe desain spektakuler dhewe lan yen kita fokus karo kualitas swara / rasio rega, dheweke duwe sawetara saingan.

Sudio Nio anyar iki minangka sing dibutuhake para pangguna lan sing ora pengin nggunakake biaya AirPods Apple. Dheweke dudu salinan Tionghoa sing murah, yaiku headphone sing padha karo desain umum karo AirPod kanthi cara apa wae, kanthi estetis lan apik, nanging cocog karo rega sing digoleki.

Tuku Sudio Nio anyar saiki

Rega sing luar biasa meh setengah saka AirPods

Sudio Nio kothak

Lan mokal yen ora dibandhingake karo Apple AirPod, sanajan ana kabeh. Desain sing rada luwih cilik ing earpiece, kenthel ing kothak pengisi daya (ora luwih) lan luwih saka kualitas swara nggawe kita ndeleng sawetara AirPods kanthi merek Sudio ing kothak kasebut.

Dadi akeh omongan lan komentar babagan rega ing pungkasan yaiku sing kudu dituduhake ... Sudio Nio iki regane 69 euro, sampeyan kasedhiya kanthi macem-macem warna: warna ireng, ijo, putih, biru aurora lan wedhi, yaiku jinis warna daging.

Kualitas swara saka Nio

Sudio Nio kothak mburi

Kita ora bisa nolak manawa ana headphone sing nawakake kualitas swara luwih apik lan setelan kurva swara luwih apik tinimbang Nio iki, nanging kanthi logis rega headphone iki ora ana ing cedhak Sudio. Ing pangertèn iki, Sudio Nio ketemu lan dheweke ora bakal nguciwani sampeyan Yen sampeyan nggoleki headphone nirkabel kanthi rasio kualitas rega sing apik.

Bass cukup apik, ora distorsi lan kekuwatan Nio akeh banget kanggo ngrungokake musik ing endi wae.Elinga yen sampeyan kudu mateni fungsi keamanan headphone ing iPhone kanggo entuk kinerja maksimal utawa luwih becik daya maksimum. Iki ditemokake ing Setelan> Keamanan headphone> Kurangi swara banter.

Iki minangka headphone sing apik tenan kanthi kualitas audio sing cukup lan Sudio bisa digunakake banget ing babagan iki.

Entuk rega paling apik kanggo headphone Sudio Nio

Operasi ergonomis lan tombol

Sudio Nio

Secara pribadi, kanggoku penting yaiku headphone dipasang ing kahanan apa wae lan biasane aku mlaku-mlaku lan olahraga. Amarga iku sing anyar Sudio Nio amarga karet gelang sing ditambahake ing bagean sing isih ana ing kuping Dheweke nggawe dheweke ora tiba, nanging yen sampeyan ora pengin nggunakake karet gelang kasebut uga cukup apik, padha banget karo AirPod babagan iki. Aku uga ngeculake AirPods lan uga kanggo kula karet lan ukurane beda-beda sing ditambahake ing kothak prabédan amba karo Apple.

Operasi Sudio Nio iku gampang, gampang banget. Sawise nyopot saka kothak pengisi daya, kita bisa mbusak plastik saka sisih ngisor lan kanthi otomatis nggoleki ing jaringan Bluetooth, kita milih ing piranti lan voila bakal diselarasake.

Fungsi volume mudhun lan volume munggah ditindakake kanthi Kontrol tutul lan dununge ing sisih paling dhuwur ing saben earbud. Iki ngalangi supaya kita ora bisa ndemek tutul sing ora dikarepake utawa ora dikarepake nalika kita pengin reposisi headphone kayata, mula, iku mupangate banget.

Earphone kiwa duwe fungsine lan earphone nengen duwe. nanging bisa digunakake kanthi kapisah yen pengin, nggunakake fungsi saben wong kanthi mandiri. Iki bisa dadi "cacat" cilik amarga yen mung nggunakake sisih tengen, contone, kita bisa ngaso audio (kaya kiwa kiwa), ngidini kita maju lagu nanging ora mundur lan nambah volume nanging ora murahake. Iki amarga saben headset duwe fungsine.

Fungsi kasebut jelas diterangake ing kothak Nio lan gampang diapalake. Siji tutul kanggo mungkasi puter maneh, loro kanggo maju utawa mundur lagu, telu kanggo nambah utawa mudhun volume. Yaiku gampang banget nggunakake tutul saka headphone. 

Spesifikasi utama Sudio Nio

Isi kothak Sudio Nio

Sudio Nio duwe perlindungan banyu lan bledug IPX4 mula ora digunakake ing banyu nanging tahan udan kanthi becik. Kosok baline, sampeyan kudu kompatibel karo macOS, iOS, Android lan piranti apa wae sing duwe sambungan Bluetooth.

Kajaba iku saka teken kasebut njamin manawa otonomi 20 jam nanging nyatane wis digunakake 5 jam ing headphone lan sisane nganti tekan 20 ditawakake kothak pengisi daya. Ndhuwur Bluetooth 5.0 entuk sawetara nganti 10 meter, port ngisi daya USB C, nggunakake codec SBC, duwe mikropon sing cukup apik kanggo telpon lan ora duwe aplikasi dhewe.

Pendapat editor

Sudio Nio
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
69
  • 100%

  • Sudio Nio
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Kualitas swara
    Penerbit: 95%
  • Rampung
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Kualitas swara lan kekuwatan
  • Desain apik lan apik kanthi karet silikon
  • Priksa kanggo ngubungake lan digunakake
  • Desain lan rega

Contra

  • Dheweke ora duwe pembatalan swara (ANC)

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.