Swara wiwitan dipateni ing Macbook Pro anyar. Kita nuduhake sampeyan carane ngaktifake maneh

apel swara Salah sawijining prabédan pisanan sing ditemokake karo Mac anyar, mula bakal katon jelas nalika pisanan nguripake piranti kasebut. Swara Startup Chime sing misuwur ora diaktifake ing Macbook Pro pungkasan taun 2016. Iki malah nggawe stupor ing bagean sing paling nostalgia perusahaan. Nanging aja gupuh, kaya sing bakal dakdeleng mengko, bisa diaktifake maneh.

Swara iki digawe dening Jim reekes ing 1991, nanging digunakake ing Mac ing tataran kapindho Steve Jobs, nalika njupuk keputusan kanggo nggabungake menyang kabeh Mac wiwit taun 1997.

Nanging swara iki digawe minangka elemen identifikasi Mac. Swara kasebut dipedhot kanggo ngandhani pangguna manawa peralatane wis diwiwiti kanthi apik. Melu scan komputer kaping pisanan kanggo verifikasi manawa kabeh bisa digunakake lan kudu terus boot.

Nanging Apple wis mutusake ngganti strategi. Mac liyane saya akeh sing bisa didol lan amarga nyuda bobot lan dimensi, kita nggawa ing endi wae. Mula, nguripake Mac ing papan tartamtu kayata kantor utawa perpustakaan nggawe gangguan tartamtu. Pramila Kanthi gawan ing Macbook Pro pungkasan taun 2016, mung bakal ngetokake swara nalika ana kesalahan, beda nganti saiki.

Nanging yen sampeyan ora nggunakake peralatan ing papan sing kurang swara utawa mung pengin duwe kekarepan swarane banjur pengin, sampeyan bisa tindakake langkah-langkah sing diwartakake ing situs web pinguie.com:

  1. Bukak aplikasi terminal. Yen sampeyan ora kenal. Sampeyan bisa mbukak saka terminal, penet cmd + papan. Saiki sampeyan kudu ngetik terminal banjur pencet enter.  terminal
  2. Salin lan tempelake urutan ing ngisor iki ing layar aplikasi:

sudo nvram BootAudio =% 01

Nanging yen ana sebab apa wae nutawa sampeyan pengin swara boot diluncurake, aja poin 1 lan 2 ing ndhuwur maneh, nanging kaping pindho nulis:

sudo nvram BootAudio =% 00

Secara pribadi, aku seneng karo kabar sing diwenehake Apple nalika nemokake Piranti Lunak utawa Hardware anyar, mula kita bakal menehi warta babagan hal iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Shisui uchiha ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi, rincian cilik iki bisa menehi sakit sirah 😛