Video nelpon video FaceTime klompok saiki saya rame

FaceTime ing MacBook

Spam mesthi digandhengake karo email. Nanging, ing jaman saiki, wis ditambahi pesen teks lan telpon video kaloro Zoom lan FaceTime. Ing kasus Apple, FaceTime, wis akeh pangguna sing wis weruh kepiye panggilan video grup spam liwat layanan Apple iki saya tambah.

Kaya sing bisa diwaca ing forum dhukungan Apple, akeh pangguna sing wiwit nampa panggilan video klompok nomer lan akun sing ora dingerteni. Dugaan manawa gelombang iki bisa uga digunakake kasusahan Dheweke bisa miwiti reaksi berantai sing nyebabake akeh telpon ing wektu sing cendhak.

Miturut bocah lanang saka ArsTechnicaPranksters iki bisa nelpon nganti 31 partai (watesan telpon liwat FaceTim yaiku 32 wong). Nalika wong nutup telpon, nampa sing anyar maneh saka nomer utawa kontak sing beda, telpon sing cocog karo wong sing bingung amarga nampa panggilan video liwat FaceTime tanpa ngerti salah sawijining anggota.

Spam ing panggilan video grup FaceTime wiwit dadi masalah udakara setaun kepungkur, kanthi wiwitan kurungan sing disebabake virus corona. Langkah-langkah keamanan sing ditindakake Apple ora efektif.

Solusi paling gampang kanggo ngindhari jinis telpon kasebut yaiku mateni nomer telpon FaceTime utawa mateni kabeh, sing bisa dadi masalah yen sampeyan nggunakake layanan iki kanthi rutin, amarga sampeyan bakal mandheg terus nggunakake layanan iki kajaba sampeyan ngaktifake lan mateni nalika nggunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.