Tanggal 23 September toko online resmi mbukak ing India

Toko Apple online India

Apple ngumumake sawetara jam kepungkur yen bakal mbukak toko online resmi tanggal 23 September ing Indica. Sampeyan bisa uga mikir manawa Apple wis adol produke ing negara kasebut lan ya, wis didol, nanging kanggo tuku online Mung kasedhiya liwat situs web kayata Amazon utawa Flipkart. 

Pasar gedhe karo sawetara wong sing pengin tuku produk saka perusahaan sing luwih gedhe tinimbang sing sampeyan bayangake, mula duwe toko online dhewe ing kana warta apik banget kanggo perusahaan sawise negosiasi pirang-pirang taun karo pejabat negara kasebut.

CEO Apple Tim Cook dhewe, sing tanggung jawab nerbitake warta ing jejaring sosial Twitter kanthi tautan langsung menyang siaran pers, ing endi Apple nerangake rincian babagan wiwitan penjualan ing toko resmi ing negara kasebut:

Kita uga ngerti manawa ana pernyataan liyane saka Deirdre O'Brien, wakil presiden senior personel lan toko Apple ing ngendi dheweke bangga bisa nawakake produke langsung saka situs web resmi Apple ing negara kasebut:

Kita bangga bisa nggedhekake India lan pengin nindakake kabeh upaya kanggo ndhukung klien lan komunitas kasebut. Kita ngerti manawa pangguna gumantung karo teknologi kanggo tetep nyambung, sinau, lan nggunakake kreativitas, lan nggawa Apple Store online menyang India, kita nawakake Apple sing paling apik kanggo Apple ing wektu sing penting iki.

Wiwit wulan Oktober ngarep, Apple uga bakal ngluncurake Dina iki ing sesi Apple ing India lan siklus bakal ditutup nalika dibukak toko resmi pertama ing Mumbai taun ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.