Wektu kiriman kanggo 9-16 Juni ing iMac

imac

Sejatine kita ngerti manawa iMac anyar lan bakal ditundha ing babagan pangiriman nanging ora mbayangake. Ing kasus iki, piranti Apple anyar ing model dhasar duwe tanggal pangiriman kanggo wulan Mei iki, khusus kanggo minggu pungkasan antara 25 lan 1 Juni, nanging nalika ngluncurake model sabanjure saka wolung intine, wis kliwat seminggu maneh, wiwit tanggal 9 nganti 16 Juni kanggo pangiriman.

Pranyata kabukten panjaluk lan cadangan peralatan anyar kasebut bisa uga akeh nanging kita ora yakin manawa cukup kanggo nambah wektu pangiriman peralatan anyar kasebut kanthi signifikan. Apple ngerti babagan iki nalika ngluncurake iMac anyar amarga kekurangan chip, pandemi global, lan faktor eksternal liyane mesthine alon-alon pangiriman.

Sampeyan bisa uga yen wektu pangiriman iki bakal mudhun amarga permintaan saya suda. nanging kita ora ngandel yen iki bakal kedadeyane sawetara suwe amarga umume ndeleng keterlambatan pengiriman nalika dina-dina.

Mesthi ing Apple, wong-wong mau sing pertama kepengin nggawe pangiriman sanalika bisa luwih becik mula meksa mesin kanthi maksimal kanggo nyuda wektu pangiriman kasebut. Kadhangkala wektu pangiriman bakal luwih dawa tinimbang sing sejatine lan tegese ing pirang-pirang kedadeyan produk teka sadurunge tenggat pungkasan. Yen sampeyan pengin tim sing luwih dipersonalisasi, sampeyan kudu nganggep wektu pengiriman malah ngluwihi sawetara tekan tanggal 15 nganti 22 Juni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Miguel Pascual ngandika

    Aku pesen imac 24 ″ M1 anyar tanggal 30 April, dakkira aku kalebu sing pertama. Aku njaluk kanthi memori 2 TB lan memori 16 GB, lan ya, istilah sing diwenehake yaiku 5 nganti 6 minggu, yaiku, aku ngarepake ing pertengahan Juni. Kaya sing sampeyan bayangake, aku durung nampa, lan sing luwih nekat, ora ana sing menehi tanggal kira-kira, nanging aku isih ora weruh keluhan saka pangguna, malah Apple ora nuduhake praupane. Muga-muga komentar iki nyengkuyung supaya ana wong sing njupuk kasus kasebut.