Kita wis ngerti tanggal rilis musim kaping True Truth Be Told

Bebener Ditulis

Prakteke saben minggu duwe warta babagan rilis seri mbesuk teka ing Apple TV +. Sawetara dina kepungkur, Apple ngumumake perdana musim kaping loro ing Waca y Pertunjukan Pagi. Saiki giliran seri Truth Be Told.

Kaya biasane ing woro-woro anyar, tanggal pengumuman perdana musim kaping loro ing Bebener Ditulis, teka karo diluncurake ing trailer pertama musim kaping loro iki. Ing cuplikan iki, kita ndeleng baline protagonis, Octavia Spencer, sing main Poppy Parnell lan penggabungan Kate Hudson.

Poppy Parnell (Octavia Spencer) duwe kasus anyar sing pengin sampeyan dipikirake maneh nalika kanca cilik lan mogul media Micah Keith (Kate Hudson) diliputi tragedi lan skandal. Poppy ngupaya mbantu Micah, ngupayakake keadilan ing podcast sing misuwur lan populer, nanging apa biaya pribadi lan profesional kanggo Micah lan kerajaan media?

Bebener Ditulis iku salah siji saka seri pisanan sing dituduhake ing Apple TV +, seri digawe maneh kanggo musim kaping loro ing wulan Maret 2020, wiwit wiwitan pandemi. Ing Oktober 2020, Kate Hudson gabung karo pemeran kasebut.

Digawe dening Nichelle Tramble Spellman, Serie Bebener Ditulis Iki diprodhuksi dening Hello Sunshine, Chernin Entertainment, lan Endeavor Content. Produsen eksekutif yaiku Spencer, Spellman, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Peter Chernin, Jenno Topping, lan Mikkel Norgaard.

Ing musim kapisan, Poppy Parnell dipeksa mbukak maneh kasus rajapati Karo dheweke entuk ketenaran lan kepeksa ngadhepi wong sing dilebokake, peran sing dipimpin dening Aaron Paul.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.