Tanggal resmi WWDC, Xiaomi AirPower lan liya-liyane. Paling minggu suwene aku saka Mac

Aku saka mac

Minggu iki tanggal acara Apple resmi teka, khusus kanggo WWDC taun 2021 iki. Konfirmasi tanggal kasebut jelas kasedhiya ing wektu penting kanggo pangguna Apple amarga kita kabeh ngenteni intine utawa acara ing wulan Maret lan pungkasane ora ana apa-apa.

Apple lagi siyap a acara kanthi online kanggo WWDC Lan kanthi logis, iki nuduhake manawa sampeyan kudu nindakake acara liyane uga bakal ana ing format iki, paling ora awal taun iki. Saiki kita miwiti wulan April kanthi kuat, kita bakal weruh apa sing bakal ditindakake wulan iki.

Xiaomi AirPower Kab

Saliyane konfirmasi resmi saka WWDC, kita uga duwe warta penting lan dina iki kita bakal ngringkes sawetara babagan tradhisi saben dina Minggu. Sing pertama sing pengin disorot yaiku warta «AirPower» sing diwenehake dening Xiaomi. Akeh sing diwenehake menyang piranti anyar iki dening mirip karo AirPower Apple.

Warta liyane sing paling apik babagan aku saka Mac yaiku tekane layanan Apple Pay ing Afrika Kidul. Ekspansi layanan penting iki kanggo akeh kita bakal terus bertahap lan ing kasus iki perusahaan kasebut tekan macem-macem bank ing Afrika Selatan.

Beta kapindho macOS Catalina 10.15.4, nontonOS 6.2 lan tvOS 13.4

ing versi beta kabeh OS Dheweke uga teka ing Kamis tanggal 1 April kepungkur. Apple ora mungkasi mesin nganyari lan wektu iki padha ngeculake nomer enem kanggo pangembang bebarengan karo versi kanggo pangguna pangguna ing betas umum.

Kanggo ngrampungake salah sawijining tokoh sing disenengi analis lan Apple ngirim kira-kira luwih saka 100 yuta headphone ing taun 2020. Adol headphone wis dadi kesepakatan apik kanggo Apple lan AirPods Pro katon paling apik ing dhaptar iki. Mesthi wae dheweke terus kaya iki ing taun 2021 utawa malah nambah ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.