Telegram dianyari dadi versi 2.26 ing Mac

Aplikasi iki isih akeh kanggo kita aplikasi olahpesen paling apik. Iki amarga amarga kompatibel karo kabeh piranti kabeh model lan merek, lan ing kasus Mac, kita nganyari meh sekaligus piranti seluler lan perbaikan ditambahake kanthi cepet. Telegram bisa digunakake kanthi apik uga ing iOS, Android lan WindowsAmarga iku, kita minangka salah sawijining aplikasi sing kudu diupayakake kabeh pangguna kanggo nemokake mupangate, nanging iki kayane dadi kalah ing dina iki karo WhatsApp ing ngarep. 

Ing versi anyar Telegram 2.26 kanggo pangguna macOS Sierra, kita nemokake perbaikan sing beda-beda:

  • Ngenalake nganyari gedhe menyang Platform Telegram Bot: saiki bot bisa nggawa sampeyan pengalaman HTML5 sing apik, kayata game
  • Kanggo rasa apa sing bakal kedadeyan, deleng ing @gamebot
  • Sampeyan bisa nggunakake bot iki ing mode terintegrasi: cukup ketik "@gamebot" ing obrolan apa wae kanggo nuduhake game lan saingan karo kanca-kanca
  • Kabeh game dimuat kaya situs web normal, mula ora bakal nambah byte kanggo ukuran aplikasi kita
  • Ketik ':' kanggo njaluk saran emoji
  • Stiker disinkronake karo piranti liyane ing versi iki
  • Nggawe klompok umum lan saluran mbukak nampilake dhaptar jeneng pangguna sing wis dilindhungi

Saliyane kabeh perbaikan kasebut, aplikasi olahpesen nampa perbaikan bug lan ndandani bug cilik sing ditemokake ing versi sadurunge. Kita ora bisa meksa sapa wae nggunakake Telegram nanging minangka salah sawijining aplikasi sing bisa dakkandhakake manawa aku seneng pesen sanajan kasunyatan manawa Apple Messages asli, wis ngisi batere. Luwih becik duwe macem-macem, yen ora duwe liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)