Telegram kanggo iOS dianyari karo editor foto lan produsen GIF

Telegram kanggo iOS dianyari karo editor foto lan panyipta GIF

Aplikasi olahpesen cepet favorit Telegram nembe entuk update anyar sing nggabungake rong fungsi anyar sing luwih apik.

Wiwit saiki, sapa wae sing nganyari Telegram menyang versi 3.12 kanggo iPhone iPad lan bakal bisa ngedit gambar sing bakal dituduhake tanpa ninggalake app, lan malah nggawe GIF anyar kanthi cara sing gampang banget.

Telegram, dadi luwih apik

Ora ana sangsi manawa nganyari Pesen kanggo iOS 10 Iki nggawe aplikasi Apple asli iki dadi saingan serius karo jinis-jinis jinis iki, Telegram isih duwe kaluwihan gedhe, yaiku multiplatform sing ngidini kita uga komunikasi karo pangguna sistem operasi liyane, utamane Android.

Telegram minangka aplikasi olahpesen cepet paling apik sing saiki kasedhiya. Ya, aku ngerti yen iki minangka pendapat pribadi, nanging sejatine nduweni fitur sing migunani banget yen kurang turah, kalebu aplikasi Pesen Apple lan Tampilan Whatsapp sing kuat. Nalika sampeyan wiwit nggunakake Telegram kanthi serius bebarengan karo kanca lan kulawarga, sampeyan wiwit melu ngobrol klompok, sampeyan nemokake saluran sing sampeyan minat, malah nggawe saluran sampeyan dhewe, sampeyan bakal nemokake sebutan ing klompok sing ngidini wong «ora preduli, sampeyan nggunakake fungsi nanggapi langsung pesen ing sawijining klompok, lan luwih akeh, mula sampeyan pancen ngerti yen Telegram paling apik, lan nalika semana sampeyan takon dhewe« kenapa aku ora bakal duwe wiwit digunakake sadurunge? ».

Nanging, sanajan ana akeh kaluwihan sing ditawakake Telegram kanggo para pesaing lan macem-macem, pangembang ora nyerah, lan dheweke terus kerja terus-terusan supaya aplikasi kasebut terus entuk fungsi lan fitur sing nggawe luwih apik tinimbang dheweke. iku Aku ngira yen pancen rahasia saka Telegram, manawa para pangripta mikir manawa bisa luwih apik tinimbang saiki, lan amarga iku saben-saben luwih apik sanajan bisa.

Sawise nggulung sing meh telas iki, aku arep nuli lunga ing endi wae, lan sawise menehi petunjuk menyang Apple (muga-muga ana wong ing Cupertino sing bakal maca lan njupuk keputusan sing kudu dakkandhang sapisan), aku bakal menehi katrangan marang kowe warta sing Telegram nggawa kita versi 3.12 kanggo iOS (lan mesthine uga kanggo pangguna piranti Android).

Apa sing anyar ing Telegram?

Kaya sing wis dakkandhani, ana telung fitur anyar sing kalebu nganyari Telegram anyar:

  1. Editor gambar anyar.
  2. Nggawe GIF khusus.
  3. Stiker Bintang

Mbok sing paling menarik yaiku editor gambar anyar, sing ngidini nambah topeng ing foto sadurunge dituduhake, pilih saka macem-macem jinis sing wis ana. Nanging sing luwih apik yaiku amarga platform mbukak, kita bisa mbukak topeng dhewe, yen kita nggawe utawa entuk cara liya. Cukup ketik printah / newmasks kanggo mbukak topeng dhewe.

Babagan panggunaan stiker, saiki kita duwe tab stiker sing ditampilake sing bisa digunakake kanthi luwih cepet.

Telegram kanggo iOS dianyari karo editor foto lan panyipta GIF

Pungkasan, lan sanajan aku wis ngiwa pungkasan, kita duwe warta gedhe kaloro Telegram kanggo iOS. Wiwit saiki kita bakal bisa gawe GIF dhewe, lan iki bakal ditambahake ing koleksi GIF tanpa wates sing kasedhiya ing aplikasi kasebut.

Kanggo nggunakake fitur iki, bakal cukup karo ngrekam video saka app kasebut dhewe, kanthi ati-ati kanggo pencet tombol bisu. Kanthi cara iki video sing wis direkam bakal dituduhake minangka GIF.

Minangka kesimpulan, Telegram kaget maneh, kanthi nganyari sing apik sing bakal nggawe obrolan dadi luwih sugih lan mesthine bakal luwih nyenengake lan nyenengake. Yen sampeyan isih ora nggunakake Telegram, sampeyan ora bisa mbayangno apa sing ilang.

Telegram Messenger (Link AppStore)
Messenger Telegramfree

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)