Telegram dianyari nganggo warta sing akeh lan penting

La versi anyar Telegram 3.6 Saiki kasedhiya lan nambah akeh lan pangowahan penting kanggo pangguna aplikasi ing Mac. Ing kasus iki, sawetara fitur anyar sing wis teka ing aplikasi iOS dicampur lan ditambahake fitur-fitur anyar sing menarik kayata mbukak kunci liwat Touch ID, anyar format lan menu Konsep kanggo pesen, foto sing diklompokaké ing album sing padha lan liya-liyane.

Telegram minangka aplikasi olahpesen sing umume digunakake sawise WhatsApp Ing pirang-pirang negara lan ing kasus iki, aplikasi sing kasedhiya kanggo macOS lan OS liyane saiki yaiku pilihan sing paling apik amarga akeh rincian, nanging sing penting kanggo nggunakake lan sawetara pembaruan sing kasedhiya ngapikake app.

Ing kasus iki, dandan sing dileksanakake adhedhasar pilihan kanggo nglumpukake foto utawa media ing album kanggo dituduhake bebarengan, pilihan kanggo nerusake pesen menyang folder sing disimpen «Simpen ing obrolan karo aku» lan akses manawa pengin utawa ing pilihan administrator kanggo ngirim pesen ing header saluran.

Iki bebarengan karo pilihan saka nggunakake ID Tutul, pangapikan ing antarmuka aplikasi, pilihan kanggo nambahake link ing teks kanthi nggunakake cmd + U lan nyalin link kasebut, mbukak tautan iTunes langsung ing piranti lunak Apple, lanl Desain sing luwih apik kanggo njaluk utawa nyuda wektu kanggo sinkronisasi Sawise suwe tanpa nggunakake, iki minangka asil dandan paling apik kanggo pirang-pirang sing wis teka ing versi 3.6 iki.

Tanpa mangu-mangu apa sing kudu ditindakake nganyari versi iki sanalika bisa lan nikmati kabeh fitur anyar sing diterapake ing dheweke. Temenan kita wis nggunakake aplikasi iki wis suwe lan ora bisa luwih kepenak babagan kerjane ing komputer macOS.

Telegram (Link AppStore)
Telegramfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jox ngandika

    Halo SOYDEMAC mesthine duwe saluran ing Telegram, akeh sing wis nindakake, mula luwih gampang ngetutake sawetara wong sing ora nggunakake jaringan liyane.

  2.   Pedro Barbero ngandika

    Aku ora ngerti yen papan sing tepat kanggo takon nanging ora bisa nemokake ing endi wae. Sawetara dina kepungkur aku nganyari lan salah mbusak obrolan karo wong. Aku pengin mbalekake. Aku bisa nindakake iku? Lan yen ora bisa, apa aku bisa pulih foto lan pesen audio? Matur suwun sadurunge, nanging aku ora bisa nemokake wangsulan lan potret kasebut regane sentimental. Matur nuwun