Iki kabeh televisi sing bakal kompatibel karo AirPlay saiki

Apple TV

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, sawetara dina kepungkur wis ana warta manawa Apple mutusake mbukak AirPlay menyang perusahaan liyane kanthi cara liya, lan saiki televisi akeh perusahaan sing wis ditampilake ing CES 2018 nggabungake teknologi iki, wiwit kabeh diwiwiti karo Samsung, kaya sing wis kasebut, mengko diterusake karo LG, saka endi kita ngomong karo sampeyan ing kene, lan pungkasane terus karo Sony lan Vizio, saliyane tanda tangan mbesuk.

Nanging, sing ora cetha kabeh yaiku model tartamtu saka merek liyane sing bakal kompatibel karo AirPlay Apple, mulane dheweke mutusake njlentrehake publik babagan macem-macem model televisi sing bakal duwe teknologi iki.

TV Smart sing wis ditampilake saiki kompatibel karo AirPlay

Kaya sing wis kasebut, ing kasus iki nalika AirPlay teka ing televisi, Apple wis mutusake lan mbukak teknologi iki menyang sawetara perusahaan. Nanging, sanajan bener yen padha komentar sawetara bakal ana liyane, sak iki mung papat sing dipilih: Samsung, LG, Sony lan Vizio.

Saiki, kasunyatane, kaya sing wis dakkandhakake, durung jelas kabeh model televisi sing kompatibel karo teknologi iki ing merek, mula liwat situs web dheweke mbukak bagean anyar sampeyan bisa takon babagan iki, uga televisi sing bakal dilebokake. Kanthi cara iki, saiki kayane model sing kompatibel karo AirPlay kaya ing ngisor iki:

  • LG OLED (2019)
  • Seri LG NanoCell SM9X (2019)
  • Seri LG NanoCell SM8X (2019)
  • Seri LG UHD UM7X (2019)
  • Samsung QLED Series (2019 lan 2018)
  • Samsung 8 Series (2019 lan 2018)
  • Samsung 7 Series (2019 lan 2018)
  • Samsung 6 Series (2019 lan 2018)
  • Samsung 5 Series (2019 lan 2018)
  • Samsung 4 Series (2019 lan 2018)
  • Seri Sony Z9G (2019)
  • Sony A9G Series (2019)
  • Seri Sony X950G (2019)
  • Seri Sony X850G (2019: 85 ″, 75 ″, 65 ″ lan 55 ″ model)
  • Kuantum Vizio P-Series (2019 lan 2018)
  • Vizio P-Series (2019, 2018 lan 2017)
  • Vizio M-Series (2019, 2018 lan 2017)
  • Vizio E-Series (2019, 2018 lan 2017)
  • Vizio D-series (2019, 2018 lan 2017)

Kanthi cara iki, kaya sing wis sampeyan ngerteni, wektu iki kayane anyar iki ora mung bakal diwatesi ing pirang-pirang kasus kanggo model sing ditampilake ing CES 2019, nanging uga uga bakal bisa digunakake karo sawetara sing luwih lawas, sing bakal bisa nganyari saiki piranti lunak supaya adaptasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.