Telung penghargaan anyar kanggo Ted Lasso

Ted lasso

Seri sing paling sukses ing sejarah singkat Apple TV + yaiku Ted Lasso, seri komedi sing entuk meh kabeh nominasi sing ditampa. Bebungah paling anyar kanggo seri Jason Sudeikis sing dibintangi saka Writers Guild of America.

The Writers Guild of America (WGA) dianugerahi Ted Lasso minangka Seri Anyar Paling Anyar lan Seri Komedi Terbaik, saengga menang hadiah kanggo kategori sing paling penting. Nanging uga, Jason Sudeikis uga menang penghargaan kanggo aktor komedi paling apik. Kanthi cara iki, Ted Lasso menang telung kategori sing dadi nominasi dheweke.

Penghargaan kasebut ditambahake karo sing sadurunge entuk seri ing Golden Globes lan ing Critics 'Awards, antara liya. Bebungah sabanjure kanggo seri iki uga nominasi, Screen Actors Guild, bakal dianakake tanggal 5 April.

Ted Lasso teka ing Apple TV + kanthi rame. Nanging, kanthi cepet dadi salah sawijining hits paling gedhe sing kasedhiya ing platform video streaming Apple, kanthi publik lan pers dagang.

Sing nomer telu bakal dadi musim pungkasan

Pirang minggu kepungkur, rekaman musim kaping loro seri iki diwiwiti, musim kaping loro sing bakal diterusake kaping telu lan kaping pindho, bakal dadi sing terakhir, miturut pangripta seri sawetara minggu kepungkur.

Saiki, Ted Lasso wis dadi seri sing paling sukses sing kasedhiya ing Apple TV, seri sing lahir minangka kelanjutan saka iklan sing digawe NBC kanggo promosi kesepakatan siaran sing digayuh jaringan Amerika iki kanggo nyiarkan Liga Premier ing A.S.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.