Alternatif paling apik kanggo Word for iPad

Kedatangan saka Kantor kanggo iPad Kuciwo kaya sing diarepake lan pungkasan. Kanthi desain lan fungsionalitas sing optimal tenan, Word, Excel lan PowerPoint kanggo iPad ora nglayani luwih saka ngisi papan ing iPad lan takon dokumen, sing bisa ditindakake karo aplikasi liyane. Yen pengin nggawe utawa nyunting, kita kudu mriksa kothak lan kanthi langganan, sing luwih negatif ing pasar sing kompetisi milih kanthi gratis. Yen tpco sampeyan gelem mbayar kanggo nindakake apa sing ditawakake wong liya kanthi gratis utawa, paling ora, tanpa langganan langgeng, dina iki kita nuduhake sawetara alternatif sing paling apik kanggo Word for iPad. Coba coba banjur mutusake.

Kaca Apple

Yen ngomong babagan iPad lan Apple, alternatif sing paling apik Tembung kanggo iPad es Kaca, apamaneh yen kabeh tugas rampung ing sekitar blok. File-file kasebut cocog banget karo Word, input lan output lan uga gratis saka tuku piranti anyar.

Nanging yen kita makarya kanthi cetha ing iPad, PC, Mac ... bisa uga opsi liyane uga menarik.

Dokumen Google

Dokumen Google minangka alternatif paling apik kanggo Tembung kanggo iPad yen kita kerja bareng ing Mac lan PC. Karakter multiplatform, dilengkapi karo Drive lan fungsi sing akeh lan macem-macem nggawe alat sing sampurna kanggo kerja kolaboratif. Kajaba iku, ora masalah yen sampeyan ora duwe sambungan internet saiki, sampeyan bisa terus kerja kanthi padha lan maya bakal nindakake tugas nalika koneksi bali.

Cloudon

Alternatif liyane sing apik kanggo Tembung kanggo iPad es CloudOn Gratis banget, nawakake kabeh fitur Office lan sinkronisasi karo layanan utama ing cloud, sanajan, ya penting banget yen sampeyan duwe koneksi internet.

Kantor Polaris

Pilihan liyane kanggo Tembung kanggo iPad lan, umume, menyang suite kantor apa wae. Menenga metu saka Kantor Polaris akses cepet menyang lampiran email, panyimpenan cloud terintegrasi lan manajemen dokumen.

Kantor Cerdas 2

Nggawe, ngowahi lan nuduhake dokumen karo aplikasi produktivitas iki sing kalebu a macem-macem jinis font lan format, ditambah kemampuan ngekspor file dadi PDF lan disimpen menyang Dropbox utawa Google Drive. Sanajan ora gratis, regane lan, utamane, dudu langganan, nggawe alternatif sing apik kanggo Tembung kanggo iPad.

Alternatif liyane kanggo Word for iPad

Nanging ing App Store, kita bisa nemokake alternatif liyane Tembung kanggo iPad lan, umume, menyang kabeh suite Office. Pitakonane yaiku nyoba lan deleng endi sing cocog karo kabutuhane. Sawetara liyane yaiku:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.