Cara nemokake kabeh gambar ing Mac saka Finder

Yen biasane nulis, lan kita kudu njupuk screenshot, mesthine yen ora biasane ngati-ati, Mac bakal entuk panangkepan sing disebarake dening Mac. Minangka aturan umum lan kajaba kita ngganti , kabeh gambar sing dijupuk kanthi otomatis disimpen ing desktop komputer.

Mengko kita bisa arsip utawa ngilangi yen ora dibutuhake maneh mbesuk. Nanging yen sampeyan nyimpen supaya bisa digunakake maneh, bakal angel golek yen kita sadurunge ora ngganti jeneng kasebut. Begjanipun liwat Finder Kita bisa nggoleki kabeh gambar layar sing disimpen ing komputer.

Sanajan sejatine ana macem-macem cara kanggo nemokake kabeh tangkapan layar, preduli apa kita wis ganti jeneng utawa ora, ing artikel iki, aku mung bakal fokus nuduhake cara supaya bisa nindakake telusuran kanthi cara sing paling gampang: liwat Finder.

  • Pisanan sampeyan kudu mbukak Finder banjur menyang kothak telusuran. Kita uga bisa langsung menyang desktop banjur pencet kombinasi tombol Command + F.
  • Sabanjure kita milih Mac, supaya bisa nggoleki ing saindhenging Mac lan ing kothak telusuran, kita nulis "kMDItemIsScreenCapture: 1" tanpa tandha petik supaya Finder kanthi otomatis nuduhake kabeh gambar sing disimpen ing Mac.
  • Jeneng sing disimpen dijupuk ing basa Spanyol yaiku «Screenshot». Printah iki ora digoleki miturut jeneng file, nanging kanthi cara sing digunakake kanggo ngasilake.

Yen pengin mbusak kabeh utawa bagean gambar sing dituduhake dening Finder sawise nindakake telusuran, kita mung kudu milih lan ngirim menyang tong sampah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)