Apple's Find My‌ kasedhiya ing ‌AirPods Pro‌ lan ‌AirPods Max‌

Buscar

Temokake opsi AirPods Pro lan AirPods Max supaya bisa kasedhiya sawise perusahaan Cupertino ngumumake awal taun iki. Kanggo nggunakake fungsi iki, kita kudu nambah ID Apple menyang headphone.

Ing versi beta paling anyar 5 sing dirilis Apple kanggo piranti iOS lan iPadOS, Web MacRumors Aku nemokake kemungkinan ngaktifake fungsi iki ing headphone Apple. Kaya sing wis diandharake ing wiwitan, fungsi iki mung ditrapake kanggo AirPods Pro lan AirPods Max.

Dadi, sanajan pangguna nyambung ‌AirPods‌ wong liya menyang piranti, dheweke bakal tetep ana ing Apple ID‌ saka pihak sing duwe, mula kudu dipikirake yen kita bakal menehi utawa adol headphone yen wis ana gandhengane karo akun kita. Kanggo mbusak ‌Apple ID‌ sing kadaptar ing AirPods lan mateni fitur ‌Find My‌ Network, kayata nalika ngirim ‌AirPods‌ menyang pangguna anyar, pangguna kudu ngetutake sawetara langkah manual sing padha karo proses kanggo ngilangi AirTag saka akun kasebut.

Pilihan kanggo nemokake AirPods sing ilang tetep meh padha karo kedadeyan Apple, Macs, iPhone, iPad, Apple Watch liyane lan uga bisa digunakake kaya AirTags saiki. Dadi, saliyane duwe opsi "Telusuri" nalika iPhone cedhak, yen kita ilang headphone lan ana wong sing duwe iPhone, iPad utawa Mac ngliwati dheweke bakal nyambung kanthi cara pribadi kanggo ngirim lokasi menyang pamilik. Temenan tanpa kudu nindakake apa-apa.

Panelusuran tliti uga bakal tekan headphone saengga luwih gampang ditemokake yen ana kerugian sawise pituduh ing layar. Saiki, kabeh bakal diluncurake lan ora bisa digunakake kanthi resmi ing versi beta 5 iOS 15, bisa uga enggal miwiti nambahake minangka fitur ing AirPods.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.