Tim editorial

Soy de Mac minangka media klompok Internet AB sing wiwit 2008 nuduhake kabeh warta, tutorial, trik, lan kabeh informasi babagan teknologi umume, lan Mac.

Ing Soy de Mac, kita jelas manawa sing paling penting yaiku nuduhake luwih akeh informasi babagan apa sing sejatine semangat tumrap kabeh wong sing ngunjungi kita lan sing butuh utawa golek informasi rinci babagan produk utawa piranti lunak sing ana gandhengane karo Apple lan Mac. Komunitas pangguna terus tuwuh saben dina lan dina iki kita bisa ujar manawa ana ing antarane media sing paling berpengaruh ing Mac lan Apple umume.

El tim editor Soy de Mac Iki kalebu penulis ing ngisor iki:

Yen sampeyan uga pengin dadi bagean saka tim panulis Soy de Mac, isi formulir iki.

Koordinator

  • Jordi Gimenez

    Koordinator ing Soy de Mac wiwit 2013 lan seneng produk Apple kanthi kekuwatan lan kekurangane. Wiwit 2012 nalika iMac pisanan urip, aku durung nate seneng komputer sadurunge. Nalika aku isih enom, aku nggunakake Amstrad lan uga Comodore Amiga kanggo main lan ngetrapake tinker, mula pengalaman nganggo komputer lan elektronik kalebu getihku. Pengalaman sing dipikolehi karo komputer kasebut sajrone taun-taun iki tegese dina iki aku bisa nuduhake kawicaksanan karo pangguna liyane, lan uga bisa sinau terus. Sampeyan bakal nemokake aku ing Twitter minangka @jordi_sdmac

Penerbit

  • Ignacio Sala

    Nganti pertengahan taun 2000-an, aku miwiti mlebu menyang ekosistem Mac nganggo MacBook putih sing isih ana. Saiki nggunakake Mac Mini wiwit taun 2018. Aku duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun karo sistem operasi iki, lan aku seneng nuduhake ilmu sing aku pikolehi amarga pasinaon lan kanthi cara sing mulang dhewe.

  • Manuel Alonso

    Penggemar teknologi umume lan alam semesta Apple. Aku MacBook Pro minangka piranti paling apik ing apel. Gampang nggunakake macOS menehi sampeyan kemampuan kanggo nyoba prekara anyar tanpa edan. Touch Bar kudu dadi prentah ing kabeh komputer.

  • Toni Cortes

    Pancing ing alam semesta sing digawe dening Jobs lan Woz, wiwit Apple Watch aku nylametake nyawane. Aku seneng nggunakake iMac saben dina, bisa kerja utawa nyenengi. macOS nggampangake kanggo sampeyan.

  • Luis Padilla

    Sarjana Kedokteran lan Pediatrik kanthi panggilan. Semangat babagan teknologi, utamane produk Apple, aku seneng dadi editor "iPhone News" lan "Aku saka Mac". Gandheng seri ing versi asli. Podcaster nganggo iPhone aktualidad lan miPodcast.

Mantan editor

  • Pedro Rodas

    Penyayang teknologi, utamane produk Apple. Aku sinau karo macbook, lan saiki Mac minangka sistem operasi sing ngancani aku saben dina, kalebu ing latihan lan wektu santai.

  • Javier Porcar

    Edan babagan teknologi, olahraga lan fotografi. Kaya akeh, Apple ngowahi urip kita. Lan aku nggawa mac ing endi wae. Aku seneng nganyari kabeh, lan muga-muga bisa mbantu sampeyan ngrasakake sistem operasi iki kaya aku.

  • Miguel Angel Juncos

    Teknisi mikrokomputer wiwit awal, aku seneng banget karo teknologi ing umum lan Apple lan produk utamane, sing saya seneng karo Mac. Aku seneng kerja lan wektu luang karo laptop.

  • Carlos Sanchez

    Aku seneng banget karo produk Apple, kaya jutaan wong liya. Mac minangka bagean saka uripku saben dina lan aku nyoba menehi sampeyan.

  • Yesus Arjona Montalvo

    Pangembang ing sistem iOS lan IT, saiki fokus kanggo sinau lan ndokumentasikake dhewe saben dina babagan sistem operasi Apple. Aku riset kabeh sing ana gandhengane karo Mac lan aku nuduhake ing warta sing bakal nggawe sampeyan nganyari.

  • Javier Labrador

    Insinyur Elektronik seneng banget karo jagad Apple lan khusus babagan Mac, kanggo para inovasi teknologi lan teknologi sing bisa ningkatake lingkungan. Ketagihan ora bakal nyerah lan sinau saben wektu. Muga-muga kabeh sing daktulis migunani tumrap sampeyan.

  • Jose Alfocea

    Tansah semangat sinau, aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo teknologi anyar lan gandhengane karo sektor pendhidhikan lan pendhidhikan. Aku seneng banget karo Mac, sing mesthi aku sinau, lan komunikasi terus supaya wong liya bisa seneng karo sistem operasi sing hebat iki.

  • Francisco Fernandez

    Semangat babagan teknologi umume, lan utamane babagan jagad Mac. Ing wektu luang, aku ngaturake ngatur sawetara proyek, mesthi karo Mac, sing aku sinau saben dina. Yen sampeyan pengin ngerti bocah cilik lan kautaman sistem operasi iki, muga-muga sampeyan seneng karo artikelku.

  • Ruben gallardo

    Nulis lan teknologi minangka rong karepku. Lan wiwit 2005 aku duwe kabeneran nggabungake kolaborasi ing media khusus ing sektor kasebut, kanthi nggunakake Macbook. Sing paling apik kabeh? Aku isih seneng kaya dina pisanan ngobrol babagan program sing diluncurake kanggo sistem operasi iki.

  • Karim Hmeidan

    Halo! Aku isih kelingan nalika entuk Mac kaping pisanan, MacBook Pro lawas sing sanajan umure luwih tuwa tinimbang PC nalika semana menehi ewonan giliran. Wiwit dina iku ora ana sing bali ... Pancen aku terus nganggo PC amarga kerja nanging aku seneng nggunakake Mac kanggo "nyopot" lan bisa nggarap proyek pribadi.