Tim IKEA lan Sonos ngenalake pigura speaker SYMFONISK

Symfonisk ikea sonos

Ing kasus iki, perusahaan populer Ikea gabung karo Sonos maneh kanggo nampilake speaker nganggo bingkai utawa lukisan foto, ya, ana sing beda banget karo nggabungake apik saka dekorasi teken iki kanthi kualitas swara saka speaker Sonos.

IKEA ngluncurake speaker Wi-Fi SYMFONISK pertama kanthi kolaborasi karo Sonos ing taun 2019 lan wiwit iku dheweke ora mandheg ing upaya ngluncurake produk anyar lan luwih apik. Ing kasus iki, ing kolaborasi nomer loro ing antarane merek, dekorasi swara, seni lan omah ora terintegrasi kanthi mulus, nggabungake aliansi iki digawe antarane IKEA lan Sonos.

Symfonisk ikea

Artikel sing gegandhengan:
Sonos lan IKEA nyiapake speaker anyar ing format lampu

Bingkai SYMFONISK duwe speaker Wi-Fi ramping sing kompatibel karo jangkoan Sonos uga speaker Wi-Fi liyane ing kulawarga SYMFONISK. Pamicara iki minangka simfoni sing sampurna kanggo swara apik banget kanthi desain sing apik lan apik.

Pembicara sing kebak kaget

Symfonisk ikea sonos

"Swara lingkungan sing teka saka papan sing ora dikarepake." Yaiku carane Stjepan Begic, pangembang produk ing IKEA, nerangake swarane speaker iki. Gampang banget nyambungake menyang Wi-Fi ing omah lan ngetokake swara sing resik ing saindenging omah.

Miturut desainer IKEA, Andreas Fredriksson, pengeras suara kasebut diilhami dening ide kaya ing ngisor iki: "Sampeyan ora kudu menehi speaker kanthi volume lengkap; sampeyan bisa nyelehake speker ing saben kamar lan milih musik, "jarene. Musik duwe kekuwatan kanggo ngowahi swasana ing papan apa wae, lan swara sing apik bisa ditindakake kanthi gampang, tanpa sampeyan sadhar. "Sampeyan ora prelu mikir babagan swara sing apik, mung ana ing kana"Andreas komentar.

Panel speaker Ikea

Speaker anyar saka Sonos bebarengan karo IKEA duwe jeneng SYMFONISK lan gabung karo sisa produk kanthi jeneng sing padha. Ing kasus iki bingkai nganggo speaker WiFi regane € 199 Iki digawe saka 100% poliester lan plastik ABS lan pangukurane yaiku: 41 × 6, Dhuwur 57cm. Mengko kita bisa tuku macem-macem bingkai sing dikarepake karo penutur sing penasaran iki, masing-masing duwe rega 16 euro lan kabeh iki bakal kasedhiya wiwit tanggal 15 Juli ngarep ing negara kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.