Tim Cook ujar babagan hubungane karo pati George Floyd lan ngumumake luwih akeh sumbangan

Tim Cook njupuk posisi ing demonstrasi Minneapolis

Yen sampeyan njaluk sampeyan nggambarake CEO Apple Tim Cook karo sawetara sifat, mesthine salah sawijining wong bakal melu. Komitmen kanggo sabab sing butuh sing kuat lan misuwur supaya bisa sukses. Kasus Minneapolis, matine pemuda sing duwe warna ing tangan pejabat polisi, nyebabake kerusuhan serius ing dalan. Wong sing padha meksa Apple kanggo nutup sawetara Toko Apple. Nanging, iki sing paling sithik kanggo perusahaan sing ora gumantung karo dhuwit supaya bisa terus maju. Cook wis melu masalah kekerasan rasial marang George Floyd, ngirim memo kanggo staf sampeyan ing endi sumbangan anyar lan komitmen liyane diumumake.

Tim Cook ngumumake sumbangan anyar nanging ing ndhuwur kabeh njaluk empati luwih akeh

Tim Cook ngumumake luwih akeh dhuwit kanggo nglawan rasisme

Nalika Tim Cook, CEO Apple nyritakake pendapat pribadine babagan topik tartamtu, kita kabeh ngerti manawa sing nindakake ora mung wong liya. Dheweke ora liya lan ora kalah karo kepala salah sawijining perusahaan paling kuat ing donya. Mula, nalika ngomong babagan apa wae sing dudu Apple, iPhone utawa One More Thing, kita kudu waspada, amarga ora biasane.

Cook wis misuwur kaya ngono wong altruistik sing tansah ngadeg ing sisih paling cilaka, cenderung nadi menyang Donald Trump dhewe. Wis rampung kanggo nimbali kepentingan kolektif LGBTBY lan saiki wis ana gandhengane Pati George Floyd dipateni petugas polisi. Kabeh nuduhake manawa ana pati sawise pejabat kasebut ngluwihi fungsine lan dheweke negesake alasane utamane yaiku rasisme sing ngencengake sing mrentah ing masyarakat Amerika.

Amarga alasan iki, kerusuhan ing dalan ditindakake (sing ditindakake) kanggo nimbali pakurmatan lan njaluk keadilan nalika mati iki. Akeh selebriti lan kepribadian wis nuduhake rasa hormat marang kulawarga sing dipateni lan Tim Cook luwih maju. Dheweke wis nulis memorandum kanggo staf Apple babagan iki. padha diwiwiti kanthi ngakoni kekuwatan perasaan sing nyebabake demonstrasi nyebar ing Amerika Serikat, lan ketimpangan sing tetep ...

Memorandum kebak sentimen lan solusi kanggo matine George Floyd

Tahap Tim Cook

Saiki, ana rasa lara sing nuwes ing jiwa bangsa kita lan pirang-pirang yuta ati. Kanggo nyawijikake, kita kudu saling gaganti lan ngakoni rasa wedi, rasa lara, lan nesu sing diprovokasi kanthi bener rajapati George Floyd sing ora ana artine lan sejarah rasis sing luwih dawa.

Biyen sing nglarani isih ana saiki, ora mung kanthi wujud kekerasan, nanging uga saben dina ngalami diskriminasi jero. Kita bisa ndeleng ing sistem peradilan pidana, ing sawetara penyakit sing ora proporsional ing komunitas warna, ing komunitas warna, ketimpangan ing layanan lingkungan lan pendhidhikan sing ditampa anak-anak kita. Nalika undang-undang kita wis ganti, kasunyatane yaiku perlindungane durung bisa ditrapake sacara universal.

Dina iki, Apple menehi sumbangan kanggo macem-macem klompok, kalebu Inisiatif Keadilan Adil, organisasi nirlaba sing setya nantang ketidakadilan ras, mungkasi tahanan umum, lan nglindhungi hak asasi manungsa sing paling rentan ing masarakat Amerika. Kanggo wulan Juni, sumbangan karyawan bakal tikel kaping pindho lan bakal diwenehake liwat Benevity.

Iki minangka jaman nalika akeh wong sing ora kepengin apa-apa maneh, mung bali menyang normal, utawa status quo sing bakal kepenak banget yen kita ngindhari ketidakadilan. Sacara angel banget kanggo ngakoni, kepinginan kasebut minangka tandha hak istimewa. Pati George Floyd iku bukti sing nggegirisi lan tragis sing kudu kita targetake ngluwihi masa depan "normal" lan bangun sing cocog karo cita-cita sing paling dhuwur kanggo kesetaraan lan keadilan.

Ing tembung Martin Luther King, Saben masarakat duwe pelindung status quo lan pasedulurane wong sing ora peduli sing ngerti yen turu liwat revolusi. Saiki, kaslametan kita gumantung karo kemampuan kanggo siyaga, adaptasi karo ide anyar, tetep waspada lan ngrampungake tantangan pangowahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.