Microsoft Teams pungkasane ndhukung kabar macOS asli

Microsoft Team

Mesthine luwih saka siji kesempatan, sampeyan nemokake aplikasi ing Mac kasebut olimpiade liwat mode macOS Aja Ganggu, Telegram minangka salah sawijining, kayata Microsoft Teams, aplikasi Microsoft sing dituju kanggo lingkungan bisnis lan lingkungan omah liwat update paling anyar lan sing bakal kasedhiya ing Windows 11.

Nalika gumantung karo versi Telegram sing digunakake, masalah karo kabar Microsoft Teams wis ora ana, amarga versi paling anyar kompatibel karo kabar asli macOS saka macOS 10.15 utawa sing luwih anyar, babagan mode Aja ngganggu nalika nyetel ing sistem.

Microsoft wis ngumumake pengumuman iki liwat utas forum dhukungan Microsoft Microsoft lawas sing wis ditemokake wong lanang saka Windows Paling Anyar lan ing endi kita bisa maca:

Kita seneng banget nuduhake manawa Tim saiki ndhukung kabar Mac OS ing Mac OS 10.15 lan luwih dhuwur. Kanthi ngeculake fitur iki, Tim ngormati fitur kabar sistem operasi, kayata Aja Ganggu, triage pusat notifikasi, lan liya-liyane.

Kasunyatan manawa Tim durung ndhukung fitur Aja Ganggu lan Pusat Notifikasi nganti saiki ora bisa diterangake, nanging paribasan: luwih becik telat tinimbang ora nate. Ngelingi manawa wong wis kerja ing omah kanthi Tim sing wis diinstal, salah sawijining aplikasi sing paling populer nalika pandemi, dadi aneh yen ana pemberontakan ing antarane pangguna macOS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.