Apple Store anyar mbukak ing New York tanggal 24 September

Toko Apple Bronx New York

Penggemar saka perusahaan sing berbasis Cupertino sing dununge ing wilayah Bronx ing New York City, dheweke bakal seneng Apple Store anyar. Toko anyar iki, sing dijuluki Apple The Mall at Bay Plaza, bakal dibukak tanggal 24 September, bebarengan karo peluncuran pasar iPhone 13.

Toko anyar iki dununge ing 200 Baychester Avenue, bakal mbukak lawange jam 8 esuk, wektu lokal (jam biasane saka 10 esuk nganti 9 wengi) lan bisa uga dadi salah sawijining dina paling rame ing taun iki nalika pas karo peluncuran produk anyar.

Apple ngumumake iPhone 13, mini iPad anyar, lan iPad sing direnovasi awal minggu iki lan kabeh bakal kasedhiya kanggo tuku. dina sing padha mbukak lawang saka toko kaping pisanan.

Tuku ing dina kapisan mbukak toko bisa dadi pengalaman sing nyenengake utawa bencanaKabeh gumantung karo akeh wong sing mbukak bukaan, sing mung browsing lan sing bakal njupuk iPhone anyar. Muga-muga toko kasebut ora ngalami alangan nalika dina gedhe.

Apple wis pirang-pirang dina nampa reservasi ing toko anyar iki kanggo piranti anyar sing bakal tekan pasar dina Jumuah iki, uga kanggo nampa pitulungan teknis. Apple uga ngelingake marang para pelanggan manawa "langkah-langkah kesehatan lan keamanan bisa uga ana, gumantung karo kondisi lokal."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.