Toko Apple anyar sing arep dibukak ing Hunan

Toko Apple Hunan

Sanajan duwe 42 toko fisik ing saindenging negara, perusahaan sing berbasis Cupertino tetep ngupayakake kanggo nggedhekake negara kasebut. Apple wis ngumumake, liwat situs web, sing bakal dibukak ing Changsha, khusus ing lantai siji ing Pusat Keuangan Internasional, ing distrik Furong.

Changsha minangka ibukutha provinsi Hunan ing kana manggon luwih saka 8 yuta wong. Gambar ing Apple Store anyar iki wis dikirim ing Weibo lan nuduhake kita fasad lan lawang interior kompleks sing dununge. Babagan tanggal pambukaan, durung diumumake kanthi resmi.

Wiwit wulan Juli, Apple miwiti a dorongan gedhe ing sektor ritel kanthi paningkatan 78% tawaran kerja, sing saliyane apa sing ditindakake taun iki, miturut GlobalData.

Database analisis lowongan kerja pimpinan data ngandhakake manawa postingan lowongan kerja Apple mundhak 78% ing Juli 2021, dibandhingake karo Juli 2020, lan luwih saka 370 postingan lowongan kerja iki ana gandhengane karo "Apple Retail». Menarik, Apple uga nambah postingan lowongan kerja sing nyebut "produk anyar", saka 130 lowongan ing Maret 2021 dadi luwih saka 270 postingan lowongan ing Juli 2021.

Kanggo Apple Store anyar sing bakal mbukak lawang kasebut ing China, kita kudu nambah sing anyar sing bakal mbukak lawang ing Wuhan Ing wulan September, kaya sing wis dingerteni sawetara dina kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.