Apple Store siyap kanggo leladen wiwit jam 14:00 sore.

Toko Apple siyap kanggo leladen

Tanggal 20 April, Tim Cook lan timnya ngumumake Kabar Apple bakal enggal teka. Cepet banget dina iki wiwit jam 14:00 sore kita bisa miwiti nyimpen produk anyar. Kita ngomong babagan iMac, iPhone ungu, AirTags, iPad Pro anyar. Kabeh iki bisa dadi duweke sampeyan, sanajan gumantung karo apa sing sampeyan pilih, sampeyan kudu ngenteni luwih suwe. Kasunyatane yaiku web lagi disiapake kanggo banjir pangguna sing nyambung ing wektu sing padha supaya cadangan produk sing dikarepake.

IMac Anyar 2021

Piece lintang yaiku iMac anyar. Kasedhiya kanthi pirang-pirang warna, saiki wayahe maca ulasan sing wis digawe lan ngerti warna sing ana, amarga saiki ing Web sampeyan ora bisa ngakses, amarga ditutup ngenteni dibukak jam 14:00 sore. bisa nggawe reservasi. Elinga yen kasedhiya karo chip M1 anyar kajaba warta liyane sing luar biasa. Regane diwiwiti saka 1.449 euro lan tekane durung samesthine nganti pertengahan Mei. Yen mbutuhake wektu sing suwe, sing normal yaiku wektu pangiriman cukup telat.

AirTags

Anyar anyar sing apik yaiku AirTags. Kanthi rega sing luwih terjangkau tinimbang iMac, label kasebut bisa dipikolehi saka 35 euro saben unit, lan uga ana paket papat piranti kanthi rega 119 euro. Kasedhiya kanggo dikirim wiwit 30 April. Nanging padha karo iMac. Yen sampeyan ngenteni suwe banget, kita bisa uga bakal entuk wulan Mei.

iPad Pro

Uga kasedhiya saka paruh kapindho wulan Mei, sing iPad Pro Iki minangka salah sawijining inovasi anyar saka presentasi tanggal 20 April kepungkur. Kanthi spesifikasi anyar lan kuat banget, iPad anyar kanthi M1 bakal dadi salah sawijining aset sing paling dikarepake. Ing versi 11 inci saka 879 euro, dene model 12,9 inci bakal tekan saka 1.199 euro.

Kemurnian iPhone 12 anyar

Pungkasane, kita bisa entuk sing anyar iPhone 12 Ungu regane padha karo sedulur liyane. Kanthi kasedhiyan tanggal 30 April. Hadiah sing apik kanggo dina ibu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.