Tom Holland bali menyang Apple TV + kanthi "Ruang Rame"

Tom Holland

Film kasebut Cherry Disutradarai dening sedulur Russo lan dimainake Tom Holland, kalebu salah sawijining perdana sing paling akeh para pamirsa wis tekan layanan video streaming Apple, bebarengan karo musim kaping loro saka abdi. Nanging kayane iku ora bakal dadi kolaborasi Holland karo Apple TV +.

Apple wis ngumumake seri anyar Ruangan rame, seri sing njelajah nglawan penyakit jiwa. Musim kapisan kalebu 10 episode lan bakal diilhami dening biografi Daniel Key Pikiran Billy Miligan lan diterbitake ing taun 1981.

Pikiran Billy Milligan kita crita babagan Milligan, wong pertama sing dibebasake saka tindak kriminal amarga ngalami kelainan identitas disosiasi, sing biyen dikenal minangka kelainan pribadine.

Konco skrip lan produksi eksekutif yaiku Akiva Goldsman, Pemenang Oscar saka Akademi Hollywood kanggo film Pikiran sing apik tenan. Akiva uga misuwur ing industri film amarga dadi pangripta seri Paramount. Star Trek: Picard, Star Trek: World News y Fringe,

Uga diprodhuksi eksekutif dening seri kasebut yaiku Alexandra Milchan saka EMJAG Productions, Arnon Milchan, Yariv Milcha lan Michael Schaefer saka Kabupaten Anyar. Apple Studios lan Kabupaten Baru minangka salah sawijining produsen seri iki sing saiki lagi digawe Ora ana tanggal rilis sing diumumake.

Kanggo edhisi penghargaan Oscar saka Akademi Hollywood taun iki, Apple wis entuk rong nominasi kanggo Greyhound y Wolfwalkers, kanggo film animasi paling apik.

Sabanjure April 25 edisi kaping 93 Penghargaan Academy bakal dianakake. Kita bakal ngati-ati acara iki kanggo mriksa yen Apple TV + menang patung pertama.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.