Perang Total: ROME REMASTERED patch 2.0.2 kasedhiya

Perang Total

Seri game Total War nerbitake tambalan anyar kanggo Total War: ROME REMASTERED. Ing kasus iki 2.0.2 lan kasedhiya kanggo pangguna Mac uga pangguna Linux. Game populer kasebut nampa versi anyar sing ngleksanakake fitur-fitur anyar sing menarik. Ing kasus iki, ing wiwitan wulan Juni, versi karo patch 2.0.1 dirilis kanggo game iki lan saiki kasedhiya versi anyar sing saiki bisa diunduh lan diinstal ing komputer.

Patch 2.0.2 nggawa dandan signifikan kanggo antarmuka panganggo bebarengan karo owah-owahan intelijen buatan, koreksi lokasi lan audio, ditambah karo tambahan tambahan.

Tekane versi nganyari game iki diumumake sawetara wulan kepungkur lan saiki kabeh sing ngenteni utawa sing wis nggawe reservasi bisa diluncurake kanggo nganyari iki. Iki minangka nganyari kanthi akeh perbaikan sing bisa narik kawigaten para penggemar saga Perang Total.

Minangka diterangake saka Feral, pembaruan pisanan iki fokus ing stabilitas umum game lan efek dispersi lemah uga wis diterapake kanggo unit-unit ing pertempuran real-time. Tambalan anyar iki nambah dhaptar sing akeh banget kanthi perbaikan utama lan kita bisa maca kabeh langsung ing Blog Perang Total. Total War: ROME RemAStered saiki kasedhiya kanggo didownload kanthi kalorone Situs web palsu utawa ing platform game Steam kanthi rega: 24.99 pounds / 29.99 dolar / 29,99 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)