Trabasan keyboard Excel kanggo format sel lan digunakake karo formula

Microsoft Excel

Sawise sampeyan wis biasa trabasan keyboard, angel banget urip tanpa kothak kasebut. Thanks kanggo kombinasi tombol iki, anggere kasedhiya trabasan kanggo fungsi sing biasane digunakake, mula kita ora prelu nonton saka layar, mula produktivitas sampeyan ora kena pengaruh.

Sawetara dina kepungkur, aku nerbitake artikel sing nuduhake sawetara seri trabasan kanggo nggarap sheet Excel. Dina iki dadi giliran seri trabasan liyane, wektu iki, trabasan sing gegandhengan karo format sel lan nalika nggawe formula.

Trabasan Excel kanggo format sel

  • Tambah utawa mbusak kandel: Printah + B
  • Nambah utawa mbusak miring: Prentah + I
  • Nambah utawa mbusak garis ngisor: Command + U
  • Nambah utawa mbusak strikethrough: Command + Shift + X
  • Aplikasi format mata uang: Kontrol + Shift + E (Euro)
  • Gunakake format persentase: Kontrol + Shift + Tandha persentase (%)
  • Gunakake format tanggal (dina, wulan, taun): Kontrol + Tandha nomer (#)
  • Gunakake format wektu (jam lan menit nganggo AM utawa PM): Kontrol + Shift + Ing simbol (@)
  • Lebokake hyperlink: Command + K utawa Control + K
  • Lebokake break line ing sel: Command + Option + Return or Control + Option + Return
  • Lebokake karakter khusus: Kontrol + Command + Spacebar
  • Align Center: Command + E
  • Align Kiri: Prentah + L
  • Tampilake dialog Format Sel: Command + 1
  • Tampilake kothak dialog Modifikasi Sel Sel: Command + Shift + L
  • Tambah wates menyang sel sing dipilih: Command + Option + 0 (nol)
  • Copot watesan garis besar: Command + Option + Dash (-)

Trabasan Excel kanggo nggarap formula

  • Ngembangake utawa runtuh Formula Bar: Kontrol + Shift + U
  • Tampilake panyipta formula: Shift + F3
  • Tampilake panyipta formula (sawise nambah jeneng fungsi): Kontrol + A
  • Miwiti formula: Tandha padha (=)
  • Ketik formula minangka rumus array: Command + Shift + Return or Control + Shift + Return
  • Ngetung sheet aktif: Offset + F9
  • Lebokake formula AutoSum: Command + Shift + T
  • Lebokake tanggal saiki: Kontrol + Titik koma (;)
  • Lebokake wektu saiki: Command + Semicolon (;)
  • Batal entri ing sel utawa ing garis formula: Tombol uwal

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.