Tragedi Macbeth, kanggo nutup Festival Film London BFI kaping 65

Tragedi Macbeth

Ing wulan Mei taun iki, Apple TV + dikonfirmasi bisa ngamanake perdana drama sing bakal teka Drama Macbeth dening direktur lan panulis Joel Coen, adhedhasar lakon asli sing ditulis dening William Shakespeare. Ing wektu kasebut, Apple negesake manawa maneh bisa nggunakake kemitraan karo tim produksi A24 kanggo nggawa film kasebut ora mung ing layar cilik liwat Apple TV +, nanging uga kanggo sawetara layar film.

Macbeth nampilake efek fisik lan psikologis saka ambisi politik. Ana kemungkinan karya William Shakespeare iki minangka karya sing paling jelas nggambarake hubungane penulis drama karo rajane. Amarga sebab iki bisa diarani manawa iki minangka penulis paling pribadi lan mulane kaget banget lan diakoni dening kabeh jagad. Amarga iki, normal uga proyek iki kanthi skala gedhe duwe aktor kanthi level paling dhuwur: Denzel Washington. Iki uga tundhuk karo strategi Apple TV + sing paling apik.

Kita isih durung duwe tanggal rilis ing bioskop utawa ing Apple TV + kanggo drama iki saka panulis sing misuwur. Nanging, yen sampeyan cukup beruntung gabung karo sing dipilih kanggo melu ing Festival Film BFI taun iki, sampeyan bakal bisa ndeleng premier. Drama kasebut  bakal nggawe perdana Eropa ing gala LFF, Balai Festival Kraton ing Pusat Southbank. Ing woro-woro resmi Festival Film Dina iki, acara kasebut negesake manawa direktur lan penulis skrip film kasebut, Coen dhewe, uga bakal tampil ing perdana kasebut. Coen dhewe wis ujar:

Shakespeare kalebu jagad iki, nanging asale saka Inggris Raya. Wis nyilih warisan budaya, lan wis bathi banget bisa kerja bareng karo sawetara aktor sing paling apik, aku diajeni nggawa film iki menyang Festival Film London menyang perdana Eropa.
Festival kaping 65 BFI  kanthi kolaborasi karo American Express dirayakake dina Rebo 6 Oktober nganti Minggu 17 Oktober 2021. Peluncuran program kasebut LFF bakal ditindakake dina Selasa, 7 September 2021.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.