Trello, app sing cocog kanggo ngatur tugas lan tugas sampeyan

produktivitas nyimpen app trello

Ana akeh produktivitas lan aplikasi dhaptar kegiatan. Kabeh mau bisa mbantu sampeyan sajrone urip saben dina lan nggawe gaweyan sampeyan luwih gampang, nanging tanpa mangu-mangu ana klompok khusus sing digunakake karo klompok kerja sing beda-beda lan nyaranake, amarga uga duwe seri gratis fitur sing bisa luwih saka cukup lan liya-liyane sing dibayar.kanggo klompok sing luwih gedhe sing pengin ngrasakake jinis layanan lan keuntungan liyane.

Kaya sing dakkandhakake, iku gratis lan bisa digunakake banget. Cara paling apik kanggo ngatur tugas lan ngatur karya karo kancamu. Nganggo Trello, minangka aplikasi multiplatform, sing bisa mbantu sampeyan dadi luwih produktif tinimbang saiki.

Trello minangka app sing dibutuhake kanggo makarya

Apa sing digunakake kanggo layanan iki? Utamane, kanggo ngatur tugas sing daklakoni minangka panulis. Trello minangka jinis papan digital sing sampeyan lebokake kolom karo file. Ing sisih, kita sijine, kayata, postingan sing diusulake kanggo nggawe warta, ing pihak liya sing lagi ditindakake, ing pihak liya sing kudu ditinjau lan pungkasane sing dijadwal utawa diterbitake. Dadi, kita ngerti saben wektu apa sing lagi ditindakake lan sapa sing tanggung jawab nindakake. Ora ana kebingungan ing antarane apa ana sing ditundha utawa ora, amarga kita mung kudu mriksa papan kasebut.

silikon lembah apel trello

Sampeyan bisa milih file menyang wong, menehi tanggal kadaluwarsa, foto, tautan lan liya-liyane. Pasang file lsp. Sejatine yaiku Trello minangka layanan lengkap ing versi gratis lan mbayar. Aku nyaranake nggunakake kanggo makarya, luwih-luwih yen ana ing tim, sanajan kanggo wong sing kerja dhewe uga bisa migunani, amarga bisa mbantu ngatur dhewe kanthi luwih apik.

Aplikasi liyane sing disaranake lan bisa mbantu sampeyan ing kantor utawa kantor yaiku Scanner Pro, salah sawijining aplikasi paling apik kanggo mindai dokumen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)