Trik kanggo ngatasi akeh file ing HandBrake

 

Konverter Ing Mac App Store Kita bisa nemokake atusan konverter video, lan uga ing njaba, nanging aku durung nate nemu sing bisa dak rasakake kepenak banget karo HandBrake. Sejatine manawa iki ora cocog kanggo kabeh pamirsa, nanging yen sampeyan nguwasani, sampeyan kudu ngerti rahasia amarga cepet banget, efektif banget lan ing ndhuwur kabeh gratis.

Akeh file

Ngatur file ing HandBrake ora rumit, utamane yen kita nggunakake prasetel, Nanging sing ora dingerteni para pangguna yaiku cara ngatur file sing akeh, kayata seri, kayata. Ayo dikandhani yen ing AVI lan pengin dikonversi dadi MP4, nanging sing bisa dipikirake yaiku file kanthi file nambahake antrian HandBrake supaya Mac bisa digunakake maksimal ing wayah wengi ing enkoding. Wis sah, nanging ana cara sing luwih apik, mung ndhelik.

Langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo ngatur a akeh file ing HandBrake yaiku:

  1. Pencet tombol "Source" nanging ora milih file, pilih folder sing ngemot file kasebut. Disaranake mbusak kabeh liyane.
  2. Owahi paramèter video sing pengin ditrapake kanggo kabeh file. Setel audio kanthi becik (apamaneh yen video sampeyan ngemot pirang-pirang basa kanggo ninggali sing dikarepake), subtitle, aspek ...
  3. Tombol: ing menu bar klik File> "Tambahake kabeh judhul menyang antrean". Iki bakal ngantri kabeh file tanpa ngirim siji-siji.
  4. Pencet "Start" kanggo miwiti proses.

Aku wis nyoba akeh konverter, nanging ora sepira HandBrake amarga optimasi sing apik banget. Paling ora, ing Mac mini i7, konversi bakal pindhah kanthi kacepetan sing luwih pantes.

Link - HandBrake

Informasi luwih lengkap - Rem tangan tekan versi 0.9.4


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alesito ngandika

    data sing apik banget! asale saka film! Matur nuwun !!!!

  2.   Jimmy iMac ngandika

    Aku wis nyoba, nanging ngganti jeneng judhul, rumangsa aku elinga yen wiwit -1, -2, nalika sampeyan bakal menehi jeneng sing padha, nalika ora ana siji-siji, ora ana masalah. iku jeneng sampeyan padha.

  3.   diava ngandika

    sampeyan liwat, matur nuwun sanget. program iki mung kudu nyetel kothak layang kanggo layar sing amba.