Tip: nggawe gambar cilik ing pamilih Wallpaper luwih gedhe

Gambar Anyar

Salah sawijining kaluwihan saka gerakan multi-tutul Apple yaiku asring banget kita nggunakake meh tanpa sadhar kanthi asil sing apik, nanging logis manawa kita malah ora ngerti yen bisa digunakake.

Ing layar kanggo milih latar mburi desktop, kita bisa kanthi gampang nggedhekake gambar cilik kanthi nggedhekake nganggo rong driji metu, sing menehi kita paling akeh kanggo nggedhekake tabel 2 × 2, nalika kanthi standar katon salah siji saka 5 × 4.

Sampeyan bisa nindakake sadurunge nggunakake aksesori Apple sing ana sawetara tutul, ya ing Lion.

Sumber | OSXSaben


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.