Tropico 4: Edisi Emas, dikurangi 70% kanggo wektu winates

https://www.youtube.com/watch?v=qsgu5jOt_zQ

Game 'Tropico 4: Edisi Emas' sing hebat karo game mitos Sin City, dikurangi nganti winates nganti € 9,99, regane umume € 34,99. 'Tropico 4: Edisi Emas'tanggung ing basa Spanyol.

Ing game kasebut, sampeyan wis ditunjuk dadi Presiden negara Karibia Tropic. Apa sampeyan dadi presiden, teknokrat, utawa bengkok, sampeyan kudu ngowahi Tropico saka republik pisang sing nyenengake dadi pusat kekuwatan donya abad 21 ing kombinasi cerdas bangunan kutha lan simulator politik kasebut. Sadurunge tuku game, waca informasi penting sing dilebokake ing deskripsi.

Tropico 4: Edisi Emas

Fitur utama:

  • Nggawe swarga dhewe ngembangake Tropico nanging sampeyan pengin. Sampeyan bisa milih antarane 100 bangunan lan sampeyan bisa ngowahi pulau dadi a tujuan plancongan, pembangkit listrik industri, negara polisi utawa sethithik kabeh.
  • Sampeyan kudu ngimbangi tuntutan rame-rame fraksi politik Tropico kanthi drum superpower sing adoh nalika isih kanca karo mitra dagang ing luar negeri.
  • Urip ing pulau tropis dudu kabeh srengenge lan piña coladas! Siapke kanggo ngadhepi bencana alam minangka gunung geni, tsunami y angin topan.
  • Tindakake tantangan a Mode kampanye con 20 misi utawa nikmati kekuwatan tanpa tanggung jawab ing mode Sandbox.
  • Wenehi posisi warga favorit ing kementerian kanggo ngleksanakake program pamrentah.
  • Gawa Tropico menyang abad kaping 21 nganggo paket ekspansi Modern Times - bukak a program papan, ngontrol akses internet lan nggawe arsitektur ikon kayata katedral berlian Lan "Menara Babel".

Rincian:

  • Kategori: Dolanan
  • Dianyari: 03 / 04 / 2014
  • Versi: 1.1.4
  • Ukuran: 5.76 GB
  • basa: Spanyol, Jerman, Prancis, Inggris, Italia
  • Pangembang: Feral Interactive Ltd.
  • Kompatibilitas: OS X 10.7.5 utawa mengko.

Tuku game kasebut 'Tropico 4: Edisi Emas' langsung saka Mac App Store, kanthi ngeklik link ing ngisor iki.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.