Tropico 4: Edisi Emas, rekomendasi minggu ing Mac App Store

tropiko-4-1

Iki versi paling anyar saka game Tropico, saiki yaiku: Tropico 4: Edisi Emas. Game kasebut dicantumake dina iki ing Mac App Store minangka salah sawijining rekomendasi minggu ing App Store, nanging sing menarik yaiku rega dikurangi 66% saka biayane biasane.

Kanggo sing ora ngerti versi game sadurunge, kita bisa ujar manawa iki "jinis SIMCITY" sing mesthi beda-beda. Ing Tropico 4 iki, kita bakal nyelehake a Pulo Karibia lan bakal wayahe dadi Presiden

Kita bisa milih dalan sing paling disenengi, yaiku dalan korupsi utawa kabecikan lan kerja sing apik. Masa depan pulau kasebut bakal diwenehake lan ing game iki konstruksi kutha dicampur karo luwih saka 100 bangunan sing kasedhiya lan dosis politik. Kajaba iku, pulo tropis rawan bencana alam kayata gunung geni, tsunami lan topan, mula kita kudu waspada. Ngidini kita bisa tantangan ing mode kampanye kanthi 20 misi utawa nikmati kekuwatan tanpa tanggung jawab ing mode Sandbox.

tropis-4 -

Sadurunge tuku game iki, sampeyan kudu mriksa informasi babagan game Tropico 4: Gold Edition lan syarat minimal sing dibutuhake kanggo pengalaman nggunakake sing apik:

  • Syarat Minimal: Prosesor: 2.0GHz, RAM: 4GB, Kertu Grafis: 256MB, Ruang Bebas: 6GB
  • Kertu grafis ing ngisor iki ORA didhukung: seri ATI X1xxx, seri ATI HD2xxx, seri Intel GMA, seri NVIDIA 7xxx lan seri NVIDIA 8xxx
  • Kertu ing ngisor iki mbutuhake sampeyan paling ora duwe 8GB RAM ing sistem sampeyan: Intel HD3000, Intel HD4000, NVIDIA 9400, lan NVIDIA 320M

Temenan sampeyan bisa mriksa situs web Feral kanggo sinau luwih lengkap babagan versi game iki.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.