TSMC nggawe rejeki thanks kanggo Apple

TSMC

A kali uprooted, gain saka nelayan. Sing motto sing kudu ing tembok ing markas chipmaker. TSMC. Kanthi kerusuhan ing jagad amarga kekurangan chip, sawetara nelayan gedhe, kaya TSMC, entuk emas.

Produsèn iki prosesor minangka penting minangka Apple seri A lan M, wis mung nerbitaké sawetara tokoh dodolan kanggo taun pungkasan, lan bebener iku nomer nggambarake bathi spektakuler. Aku ngira yen eksekutif Apple bakal nampa batch apik kanggo Natal saka Taiwan….

Produsèn prosesor kondhang TSMC wis nerbitake sawetara tokoh akuntansi kanggo taun finansial 2020 lan sejatine pancen luar biasa, kanthi nganggep krisis sing kita nandhang sangsara ing saindenging planet amarga kekurangan pasokan chip lan prosesor.

Perusahaan wis kacarita sing wis wutah revenue saka 24,1% ing 2021 dibandhingake karo taun sadurunge. Lan elinga yen seprapat saka revenue kasebut digawe dening Apple. Ing wektu sing cendhak, iki mesthi dadi warta sing apik, nanging mbebayani ing jangka menengah lan dawa. 25% saka turnover TSMC digawa dening klien siji: Apple.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., saliyane nglaporake penghasilan kasebut, uga nerbitake yen wis ndhaptar kenaikan ing 16,4% ing pangentukan kuartal papat taun pungkasan. Kanthi nomer kasebut, perusahaan wis ngunggahake ramalan wutah revenue, sing saiki wis diselehake ing antarane 15 lan 20 persen.

TSMC wis miwiti tes kanggo miwiti produksi massal anyar prosesor 3nm, soko sing Apple nunggu kaya udan ing Mei kanggo iPhones, iPads lan Macs saka 2023. Tanpa mangu, karya apik sing TSMC wis dilakoni sak iki taun kanggo Apple saiki mbayar mati.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)