The Beats Studio Buds resmi diwenehi pembatalan swara aktif lan otonomi 5 jam

Ngalahake Studio Buds

Sawise desas desus pirang-pirang wulan, bocor gambar lan liya-liyane sing wis ana Headphone nirkabel Beats Studio Buds resmi diluncurake nanging durung kasedhiya kanggo tuku.. Headphone Apple anyar iki mirip banget karo AirPods Pro nanging tanpa sisih gagang ngisor.

Ngalahake Studio Buds

Iki sawetara spesifikasi utama saka Studio tunas anyar:

  • Dek akustik khusus ngasilake swara sing kuat lan imbang
  • Pembatalan Noise Aktif (ANC) mblokir njaba swara kanggo swara nyenyet
  • Yen sampeyan pengin ngerti apa sing kedadeyan ing sekitar sampeyan, gampang banget: aktifake mode swara sekitar
  • Bisa digandhengake kanthi gampang karo siji tutul karo piranti Apple lan Android
  • Kualitas swara sing apik kanggo telpon lan interaksi karo asisten swara amarga rong mikropon kanthi teknologi beamforming
  • Earbuds nirkabel tahan kring lan banyu (dirating IPX4)
  • Bantalan kuping alus kasedhiya ing telung ukuran kanggo headphone sing nyaman lan ora obah sing bisa ngisolasi swara kanthi becik
  • Muter maneh nganti 8 jam1 (nganti 24 jam kanthi muatan kasus kanthong)
  • Sampeyan bisa ngaktifake Siri mung kanthi ngucapake "Hei Siri"
  • Teknologi Bluetooth® Kelas 1 sing misuwur ing industri nawakake gangguan sing luwih dawa lan luwih sithik
  • Kabel pengisian daya USB-C universal

Ngalahake Studio Buds

Lan sawetara liyane. Headphone kasedhiya ing telung warna putih, abang lan ireng nanging sing paling apik kabeh ana gandhengane karo regane lan yaiku sing anyar Ngalahake Studio Buds puluhan rega peluncuran ing situs web Apple 149,95 euro. Rega sing cukup sempit yen "AirPods Pro" saka Apple, ya, pangiriman ora duwe tanggal sing pas kaya sing bisa dideleng ing situs web Apple "Pangiriman kasedhiya musim panas iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.