Tuntutan tindakan kelas nglawan Apple kanggo grafis MacBook Pro 2011 wis dijawab 7 taun mengko

MacBook Pro 2011

Ing 2014, pitung taun kepungkur, kita marang sampeyan manawa sawetara pangguna gabung lan ngajokake gugatan tumindak kelas marang Apple amarga kondhang lan kinerja GPU ing MacBook Pro 2011. Ana gangguan ing GPU sing nyebabake sing kena pengaruh grafis ing mesin kasebut . Sawetara pangguna ngganti grafik kanthi mbayar biaya lan iku sing diklaim pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, keadilan wis nanggapi, paling ora ing Kanada.

Apple teka kanggo ngganti sawetara komputer kasebut menyang sawetara sing kena pengaruh, nanging mbaka sethithik pangguna liyane sing ngalami masalah sing padha. Kahanan kasebut dadi ora tetep lan akeh pangguna sing wis mbayar biaya sing nyebabake pangowahan grafik. Amarga emosi dheweke mutusake gabung lan ngajokake tuntutan hukum kelas supaya perusahaan bisa mbayar biaya.

Saiki ing Quebec dheweke bisa entuk pengembalian dana kanggo didandani sawise klaim kasebut. Meh pitung taun mengko, pengadilan Kanada pungkasane nyetujoni pemukiman. Bakal nyebabake Apple kudu mbayar maneh konsumen sing kena pengaruh. Minangka dilaporake dening PCMag, perjanjian kasebut dikonfirmasi minggu iki dening Pengadilan Tinggi provinsi Quebec. Iki nyatakake manawa sapa wae sing wis tuku MacBook Pro 2011 lan 15 inci 17 nganggo AMD GPU lan urip ing Quebec, entuk dhuwit kanggo mbalekake babagan perbaikan sing gegandhengan.

Tuntutan ukum kasebut ujar manawa para pelanggan kepeksa mbayar nganti $ 600 kanggo ndandani. Kesepakatan kasebut nemtokake manawa pemilik MacBook Pro 2011 kena pengaruh dheweke bisa entuk 175 dolar Kanada (udakara 120 euro), kanggo masalah sing wis ana, ditambah uga mbayar maneh kanggo biaya ndandani liyane.

Perjanjian kasebut bisa diakses liwat situs web iki sing bakal dianyari ing sawetara dina sabanjure karo rincian liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.