Touché, "solusi" yen ora duwe MacBook Pro paling anyar

tutul-bar-top

Wiwit Keynote pungkasan Oktober pungkasan taun iki, akeh pangguna Apple ngadhepi pitakon apa pungkasane bakal tuku MacBook Pro paling anyar, sing kalebu fitur utama Touch Bar, utawa ora. Dadi, kanggo ngrampungake akeh keraguan kita babagan pungkasane milih tuku sing larang utawa ora, Sweter Abang wis berkembang Tutul, lan duwe kemungkinan akeh kanggo mbantu kita milih tuku utawa ora.

Mesthine, luwih saka solusi, iku kalebu tambalan. Pangembang terkenal wis ngluncurake Touché, aplikasi gratis kanggo Mac sing ngidini kita simulasi ing layar Touch Bar saka MacBook Pro anyar. Kanthi cara iki, kita bisa meh simulasi cara kerjane, ngerti apa sejatine migunani lan dadi akrab karo cara nggunakake.

Kita kaget amarga pangembang wis ngeculake aplikasi iki tanpa biaya, gratis. Nalika nginstal app, kita bisa ndeleng jendhela cilik sing simulasi tampilan bar bantu sing kondhang, kanthi trabasan sing beda, kayata tombol ESC utawa tombol copy and paste.

ndemek-2Nalika bar pancen bisa digunakake, Touché bakal ganti gumantung karo aplikasi sing digunakake. Mangkono, bakal simulasi Touch Bar nyata uga saka MacBook Pro Pungkasan 2016.

Dheweke ora bisa janji dhukungan intensif yen ana kesalahan ing aplikasi, nanging Ana email sing bisa kita komunikasi yen duwe masalah karo App. Pangembang setuju kanggo nanggepi kita kurang saka 24 jam. Minangka tim dhewe ujar sawise Sweter Abang:

"Kita bakal seneng banget krungu saka sampeyan babagan pengalaman nggunakake piranti lunak anyar."

Penting, sampeyan kudu nggunakake tambang sing apik iki, kudu duwe MacBook dianyari kanggo macOS Sierra 10.12.1.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ivan ngandika

    Kanthi versi 10.12.1 diinstal ora bisa digunakake.

  2.   Ivan ngandika

    Kanthi versi 10.12.1 uga ora bisa digunakake. Nomer pambangun sing dibutuhake dudu sing cocog karo versi 10.12.1, paling ora kanggo aku.

    1.    Ivan ngandika

      Matur suwun Javier. Aku ndeleng versi kasebut ing situs web pangembang, nanging aku ora wani nganyari amarga aku ora ngerti apa bedane karo sing disebarake dening Apple liwat nganyari App Store.

bool (bener)