Apple TV 4K taun 2017 mandheg didol nanging Apple TV generasi kaping 4 tetep

Apple tv 4k

Amarga akeh sing ngarepake asil saka desas-desus beda sing nyebar gegayutan karo nganyari maneh TV Apple, Apple nampilake wingi sore ing Apple TV kaping 4 Gen 6K, TV Apple sing tetep desain sing padha Nanging asale saka tangan Siri Remote anyar, utawa kaya sing diarani Apple ing sawetara negara Apple Remote.

Apple TV generasi kaping 6 anyar wis misuwur ganti Apple TV 4K, model generasi kaping 5 Apple diluncurake ing 2017, amarga perusahaan sing berbasis ing Cupertino tetep njaga model sing diluncurake ing 2015 kanggo didol.

Apple TV generasi kaping 6 yaiku dikelola karo prosesor A12, nalika generasi sadurunge, prosesor kasebut yaiku A10X, padha karo prosesor ing iPad Pro generasi kaping 2. Bedane penting liyane ditemokake ing pelabuhan keberangkatan, amarga ing generasi anyar, pelabuhan iki yaiku HDMI 2.1.

Apple tv 4k

Ing langkah sing ora kejawab, Apple ora nyuda rega Apple TV generasi kaping 5, nanging luwih milih terus adol model sing wis ono ing pasar suwene 6 taun, Apple TV generasi kaping 4, model sing dikelola karo prosesor A8, prosesor sing padha saiki ditemokake ing iPhone 6, sawijining terminal sing mandheg nampa versi iOS anyar sawetara taun kepungkur.

Nanging, saiki mung kasedhiya ing siji mung versi 32 GB lan bakal nggabungake Siri Remote anyar. Regane Apple TV HD, model generasi kaping 4 159 euro, dene Apple TV 4K anyar sing versi 32 GB mung regane 40 euro, 199 euro. Versi 64 GB diregani 219 euro.

Sajrone pirang-pirang minggu sabanjure, akeh toko, online lan fisik, bisa uga nyoba nyingkirake Apple TV 4K, model generasi kaping 5, mula bisa dadi wektu sing cocog yen sampeyan rencana nganyari utawa miwiti Apple TV, amarga model generasi kaping 4, miturut rega kasebut, ora ana gunane kanggo tuku ing taun 2021.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.