Beta tvOS kesepuluh saiki kasedhiya ing tangan pangembang

Apple TV-4

Rush Apple kanggo ngluncurake versi pungkasan ing saben sistem operasi saya katon. Yen minggu kepungkur ngeculake rong betas iOS 11 lan macOS High Sierra mung 48 jam, wingi mung siji beta sing dirilis, yaiku tvOS 11, kaping sepuluh sing pas. Beta iki cocog ing pasar seminggu sawise diluncurake beta kaping sanga lan telung wulan sawise presentasi resmi versi sistem operasi anyar kanggo kothak set-top Apple, kothak set-top sing bakal bisa nganyari ing sabanjure intine sing bakal dianakake tanggal 12 September, kaya sing dikonfirmasi karo perusahaan sing berbasis ing Cupertino sawetara dina kepungkur.

Kanggo ndownload beta iki, proses tetep padha, sambungake Apple TV nggunakake kabel USB-C menyang Mac lan unduh pembaruan liwat iTunes supaya mengko bisa diinstal, ora ana gandhengane karo kesederhanaan proses pangguna sing dadi bagean saka program beta umum. Yen sampeyan ngetutake intine wiwit 5 Juni, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa Apple ora nggatekake tvOS 11, Kita ora ngerti yen kurang ide, utawa amarga kabeh warta penting bakal teka saka tangan Apple TV generasi kaping lima.

Miturut rincian versi iki, beta kesepuluh tvOS 11 fokus ing ngrampungake malfungsi cilik uga ningkatake kinerja umume piranti, kaya ing sisa betas sing wis dirilis nganti saiki, wiwit anyar yaiku Apple diumumake, ana tekane aplikasi Amazon Prime Video ing Apple TV, aplikasi sing, kaya sing diumumake sawetara minggu kepungkur, ora bakal siyap kanggo intine, nanging ora bakal kasedhiya kanggo para pelanggan layanan iki nganti pungkasan wulan September.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.