macOS, tvOS, lan watchOS nampa update tambahan

Wingi awan, wong Cupertino ngluncurake update anyar kanggo kabeh sistem operasi, fokus utamane kanggo nutup kemungkinan jailbreaking iOS 12.4, versi sing rentan kanggo metode rilis iki, sanajan kasunyatane manawa bug kasebut ngidini wis dipateni nalika dirilis iOS 12.3.

Nanging ora dingerteni, kanthi mbebasake iOS 12.4, eksploitasi kasebut kasedhiya maneh, dadi kabeh piranti sing dikelola iOS 12.4 liyane tinimbang model sing dirilis Apple taun kepungkur rentan kena jailbreak. Saliyane nganyari iOS, Apple uga ngluncurake update tambahan kanggo piranti liyane.

macOS Mojave

Ora kaya iOS 12.4.1, sistem operasi liyane nampa update suntingan sing fokus kanggo ngrampungake bug operasi cilik tinimbang nambah fungsi anyar, ana alesan sing logis ing wektu cendhak sing isih ana kanggo ngluncurake versi final, sing dijadwalake pertengahan September, sawetara dina sawise presentasi generasi anyar iPhone, Apple Watch, MacBook ...

Rincian pembaruan sing diluncurake Apple kanggo macOS kasedhiya kanggo kita:

  • Solusi kanggo masalah sawetara MacBook sing mateni nalika meneng.
  • Ndandani masalah sing nyuda kinerja nalika nggarap file gedhe.
  • Ndandani masalah sing ngalangi Kaca, Keynote, Nomer, iMovie, lan GarageBand saka bakal dianyari.

Nganyari sing wis ditampa kabeh sistem operasi Apple bisa uga sing terakhir ditampa, amarga kaya sing dakkandhani ing paragraf sadurunge, meh sawetara minggu isih ana versi final dirilis saben sistem operasi sing saiki lagi beta wiwit Apple resmi ditampilake ing wulan Juni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   viuler feris ngandika

    sedhih banget yen mac ora mbantu apa-apa yen sampeyan duwe sistem operasi sing pengin disimpen lan ora pengin nganyari utawa yen sampeyan duwe masalah lan pengin instal maneh, komplikasi monumental.