Tweetbot nyuda rega aplikasi kanggo OS X

tweetbot-1

Yen ana manajer Twitter utawa klien sing dadi lambene saben wong saiki, mesthine iki Tweetbot. Nalika ngomong babagan jinis aplikasi pihak katelu iki kanggo ngatur akun utawa akun Twitter, Tweetbot saiki ana.

Kayane katon aneh lan yen ora kabeh warta Tweetbot positif, sukses aplikasi kasebut nyata. Saiki uga didol lan kita bisa entuk rega sing luwih murah tinimbang biasane, aplikasi Mac duwe rega 9,99 euro wiwit Oktober pungkasan lan saiki ana ing 6,99 euro.

Aplikasi kanggo Mac dianyari sawetara dina kepungkur kanthi sawetara perbaikan lan utamane perbaikan sinkronisasi ing antarane piranti Mac lan iOS. Saiki, nyuda rega bisa menehi dorongan kanggo kabeh pangguna sing pengin tuku aplikasi kasebut.

tweetbot-mac-split-view-2

Ing kasus pribadi, aku bisa ujar manawa iku klien Twitter sing paling disenengi lan saiki aku ora ngganti kanggo liyane. Sejatine aplikasi Twitter resmi kanggo Mac lan iOS nambah saben pembaruan (saliyane gratis) Aku wis biasa karo keuntungan saka Tweetbot lan ora ngganti.

Pangurangan rega bisa uga kanggo winates utawa tetep sawetara wektu, pangembang ora njlentrehake babagan katrangan kasebut, mula aja nganti telat tuku yen sampeyan kepengin duwe ing Mac. Iki minangka link langsung. supaya sampeyan bisa ndownload aplikasi sing kondhang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)