Twitter pamulihan sing wis ditampa saka aplikasi TweetDeck

Antarmuka anyar TweetDeck

Awal taun iki, Twitter negesake manawa dheweke nganyari maneh aplikasi TweetDeck, sawijining aplikasi sing diklaim perusahaan kasebut ora nampa "akeh katresnan," sing bisa dingerteni yen perusahaan kasebut wis ora bisa lali. saka dheweke.

Perusahaan Jack Dorsey wis resmi nampilake versi anyar iki, versi anyar sing saiki dites ing Amerika Serikat, Kanada lan Australia lan menehi antarmuka sing padha karo versi web sing saiki ditawakake Twitter nanging miturut perusahaan, kanthi luwih apik fungsi.

Awal taun iki, Manajer Produk Twitter Kayvon Beykpour ujar manawa:

Lan saiki kita durung menehi katresnan marang TweetDeck. Sing bakal ganti; Kita wis nggarap review TweetDeck sing cukup gedhe, lan kita seneng nuduhake publik ing taun iki. Dadi, iku mung salah siji conto layanan sing dimiliki lan dioperasikake Twitter sing bakal terus diinvestasikan.

Tata letak anyar TweetDeck nampilake tata letak adhedhasar kolom lan nggabungake akeh fitur sing wis kasedhiya ing web Twitter lan desktop asli lan aplikasi seluler, kalebu tab Jelajahi kanthi tema tren saiki ing pilihan anyar sing diarani Decks (sing kudu diterjemahake minangka papan) .

Pangguna sing duwe kesempatan kanggo nyoba ndandani anyar iki bakal dituduhake tombol sing bakal ngidini ngaktifake desain anyar, sanajan wiwitane, miturut perusahaan kasebut, bakal dadi klompok pangguna sing sithik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.