MacBook Air ngungkuli MacBook Pro 16 inci

MacBook Air karo M1

Ana masalah wektu sadurunge nomer sing ditawakake Apple ing acara sing diarani "Siji perkara maneh" dina Selasa kepungkur dikonfirmasi utawa ora. Sanajan sejatine isih luwih awal kanggo negesake kanthi resmi kabeh kekuwatan M1 anyar iki, asil Geekbench pisanan ana ing kene lan dheweke nuduhake prekara sing wis akeh sing wis dingerteni: kekuwatan prosesor Apple kasebut nyengsemake.

Asil pisanan ditampilake ing tes GeekBench jarene MacBook Air anyar M1 sing duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang pemroses dhasar ing MacBook Pro 16-inci 2019.

Ing kene, kita bakal nangkep asil sing dijupuk ing a Basis MacBook Air, kanthi RAM 8 GB lan 3,2 GHz:

ing MacBook Pro 16 inci kanthi asil prosesor Intel i9 yaiku:

Uga ing tes multicore minangka salah sawijining titik ing ngisor Mac Pro pungkasan taun 2019 lan ing ndhuwur Mac Pro 2013, sing duwe desain sadurunge. Mesthine kewan sejatine sing uga ora butuh penggemar lan regane 1.129 euro, pancen komputer tenan sing pertama diluncurake karo pemroses ARM dhewe. Ing sawetara dina sabanjure, tes MacBook Pro anyar kanthi M1 lan Mac mini bakal katon.

Ora nggumunake manawa M1 anyar iki kuat lan isih bisa dingerteni kepiye performa kasebut ngluwihi tes kasebut, nanging miturut prinsip kayane dheweke ora bakal nemoni masalah listrik ing prosesor kasebut, Luwih kosok baline.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.