Unarchivier dadi bagean saka MacPaw, nanging bakal tetep bebas

Kayane wis modis ing sawetara minggu kepungkur, yen tuku ora didedikake kanggo tuku wong liya supaya produke tetep, nanging mung kanggo tuku aplikasi, kanthi penghematan sing artine kanggo perusahaan. Sawetara dina kepungkur, kita ngandhani babagan tuku aplikasi Piriform CCleaner dening raksasa antivirus Avast. Saiki giliran wong lanang ing MacPaw, perusahaan sing luwih misuwur kanthi aplikasi Setapp, layanan langganan saben wulan sing ngidini kita ndownload lan nggunakake akeh aplikasi tanpa kudu tuku. MacPaw nembe ngumumake hSampeyan wis tuku aplikasi Unanchiver, aplikasi sing misuwur banget ing ekosistem Mac sing ngidini kita decompress file apa wae sing dikompresi kanthi gratis.

Oleksandr Kosovan, CEO lan pangadeg MacPaw, ujar manawa:

Dheweke seneng nampani salah sawijining sarana sing paling populer ing ekosistem Mac menyang macem-macem produk MacPaw. Minangka pakurmatan kanggo kita supaya produk iki tetep urip kanggo pangguna.

Miturut perusahaan, rencana perusahaan kudu nganyari aplikasi kanthi rutin, nambah fungsi anyar, basa anyar, lan nggawe macem-macem perbaikan desain supaya bisa luwih fungsional. Kajaba iku tduwe niat terus nawakake kanthi gratis, sanajan jelas bakal kalebu ing layanan langganan MacPaw, layanan langganan sing regane $ 10 saben wulan.

Ing wayahe syarat-syarat kesepakatan durung diterbitake umum, lan bisa uga ora bakal digawe publik, kanthi mempertimbangkan manawa kalorone perusahaan ora duwe kekuwatan umum padha karo perusahaan teknologi gedhe liyane kayata Apple, Google, Amazon, Microsoft, IBM. Yen sampeyan nindakake ora nggunakake aplikasi sing apik banget iki, mula aku menehi link kanggo sampeyan nyoba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.