Unboxing pisanan lan kesan pertama Apple TV 4k

Para pembeli sing begja sing ora ngenteni maneh Apple TV 4k anyar, wiwit ditampa ing omah. Ninggalake kontroversi kasebut, babagan manawa tim anyar utawa cuci muka, sing wis mbutuhake Apple TV, kita nemokake tim sing kuat. Sanajan saiki kita bakal ngetung apa kesan saka pangguna nalika mbukak kothak Apple, kita bakal ujar manawa internal kasebut minangka tim sing diperbarui. Kanggo acara iki, kita duwe Kripik A10x, sing padha karo mount Pro iPad. Iki tegese kita duwe Apple TV sawetara wektu. Mula, nalika Apple utawa pangembang pengin meres piranti, kita bisa seneng.

Nanging ayo pindhah menyang produk fisik. Ing omah kita duwe: instruksi, Kabel kilat, remot Apple TV, 4k, kabel listrik lan sing jelas, Apple TV 4k. Babagan pisanan sing narik kawigaten, nalika nganyari maneh saka remot kontrol. Saiki tombol menu duwe dering ing saubengé. Iki minangka pratelan saka versi sadurunge generasi kaping 4, amarga simetri kontrol nyegah kita ngerti ing pirang-pirang kesempatan, tombol sing bakal ditekan. Dering sing ngubengi tombol menu iki menehi sentuhan tartamtu. Fungsi kasebut minangka tombol F lan J ing keyboard konvensional, kanggo posisi ing ndhuwur keyboard lan duwe sudut pandang sing bener. Anyar iki pancen sukses.

Anyar anyar sing ditemokake ing sisih mburi yaiku ngilangi port USB-C. Saliyane, port Ethernet sing ditemokake ing Apple TV 4k, saiki uga Gigabit. Port sing dicopot digunakake mung kanggo diagnosis peralatan. Ing jaman sambungan nirkabel, analisis iki bisa ditindakake kanthi eksternal, tanpa sambungan kabel. Nanging, port Ethernet ngidini kita nyambung menyang router nganggo kabel, amarga transfer data ing 4k mbutuhake lalu lintas sing signifikan kanthi cara sing stabil lan tetep. Output audio optik uga ilang.

Ing kothak, kita nemokake kabel Lightning, sing digunakake kanggo ngisi daya remot kontrol, uga kabel listrik.

Sawise nguripake piranti, proses aktivasi wis apik wiwit versi 4. Yen sampeyan teka saka Apple TV generasi kaping 4 lan sampeyan wis ngaktifake Sinkronisasi Layar Ngarep, kabeh Apple TV dianyari karo informasi saka versi sadurunge, kalebu game. Yen iki Apple TV pisanan, tetep iPhone cedhak komputer lan Bluetooth aktif. Piranti lunak komputer bakal rampung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Yo ngandika

    Sing lawas uga duwe ethernet. Dheweke durung kondur ”. Ing anyar yaiku ing gigabit anyar

    1.    Javier Porcar ngandika

      Bener, kesalahan lan didandani. Matur suwun masukan!

  2.   Mario ngandika

    Lan ing endi unboxing?
    Lan ing endi kesan sing beda?

    Aku bakal maca artikel sing mikir babagan judhule banjur dadi ciri khas sing cendhak lan ...