Download wallpaper gratis MacBook Pro 2018 anyar

Yen ana ciri sing nggambarake peluncuran OS anyar utawa piranti Apple anyar, iku wallpaper utawa wallpaper. Ing kasus iki kita duwe MacBook Pros 13-inch lan 15 inci anyar dadi kita duwe wallpaper anyar lan ora sithik, ing kasus iki ana 6 model anyar.

Iki wallpaper sing apik tenan kanthi macem-macem jinis kanggo tim anyar. Uga, kaya biasane aku saka Mac, sing kita coba yaiku dana iki duwe resolusi sing paling dhuwur supaya kabeh pangguna model Mac beda-beda bisa seneng sanajan duwe 5k iMac.

Kabeh wallpaper kanggo Mac kanthi kualitas 5k

Paling apik, dheweke pancen pancen latar belakang lan akeh pangguna sing wis nikmati ing Mac. Temenan ora prelu duwe Mac supaya bisa nggunakake dana kasebut layar, supaya pangguna sing pengin bisa seneng ing layar. Babagan dana anyar sing ora kasedhiya ing sisa Mac lan Apple mesthi bakal nambah ing peluncuran macOS Mojave September ngarep, ing pementasan OS Apple.

Dadi, sampeyan menehi 6 wallpaper anyar kanthi resolusi 5k sing bakal ditindakake nuduhake Mark Kliewer ing Mediafire. Kanggo ndownload wallpaper anyar iki sampeyan bisa nggunakake link iki utawa iki kanggo ngakses langsung saka Dropbox.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)