UniConverter: Pisau Tentara Swiss sing Sempurna kanggo Mac Sampeyan

UniConverter

Aku yakin manawa liyane sing tuku kabeh piranti kaping pisanan yaiku golek aplikasi sing bisa mbantu saben dinane. Sing pertama yaiku konfigurasi. UniConverter minangka salah sawijining aplikasi sing kaya peso tentara swiss yen sing digoleki iku paket video lengkap. Ing papan sing padha, kita bisa nemokake sawetara alat fungsional sing bakal nggawe kita luwih gampang. Pramila luwih becik nyorot apa sing bisa ditindakake ing Mac.

UniConverter kanggo Mac nduweni alat sing migunani banget kanggo video: Ngonversi file, ngompres video, kita bisa nyunting klip, ngobong DVD, nggawe GIF lan liya-liyane. Aplikasi kasebut ndukung luwih saka 1000 format video. Malah codec sing paling mewah bisa ditangani ing siji aplikasi. MP4, MKV, AVI, WMV kalebu. Malah bisa ngekspor klip minangka GIF animasi.

Kanthi UniConverter kita bisa milih format sing paling dioptimalake kanggo saben piranti. Kita bisa duwe kualitas luwih apik kanggo iPad utawa format sing luwih cilik lan luwih entheng kanggo iPhone. Iki uga bener kanggo piranti Android. Kita ora bisa lali, iki uga bisa digunakake kanggo headset kasunyatan virtual lan kabeh konsol game sing populer. Aplikasi nggunakake akselerasi GPU sing kasedhiya lan bisa ngonversi dadi 4K tanpa kelangan kualitas.

Kanthi app iki, kita bisa:

  • Trabuhan perangan klip.
  • Gabungan macem-macem klip ing siji file.
  • Tambah watermarks
  • Nyetel kacepetan Saka reproduksi
  • aplicar filtros Saka video
  • Ngowahi audio, nambah utawa nyuda volume.
  • Kalebu subtitles. Kita bisa kanthi gampang nyinkronake tembung karo garis wektu video, ngasilake file SRT.
  • Kompresi file tanpa ilang kualitas
  • Ngrekam layar, malah bisa nggabungake transmisi video saka webcam lan desktop. Ana prekara sing migunani kanggo nindakake tutorial.
  • Ngobong DVD lan CD

Sampeyan bisa nyoba program kanthi gratis. Yen nggawe sampeyan yakin, sampeyan bisa tuku selawase 90 euro. Sanajan ana pilihan sing tekan 125 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.